Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 2 of 2
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default

    So my YouTube app isn't playing properly. Videos are darkened, and what appears to be the cast icon for chromecast (which I don't have) is over to of everything. Otherwise, controls work as expected. Any suggestions would be appreciated.

    *edit* I force closed YouTube and it fixed the problem. Not sure how it happened in the first place though.


    Posted via Android Central App
    Last edited by jimrebello; 10-26-2013 at 10:29 PM.
  2. #2  

    Default Re: problem with YouTube player

    Having this issue and don't know how to fix it. Tried it removing the app and installing it again.
    Using CyanogenMod 10.2 20131028. I see other people are having the same issues but with stock ROM. :/

Similar Threads

  1. HTC weather app/widget with sound on my samsung galaxy s4
    By Matt Mullen in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-2014, 01:45 PM
  2. Problem with the forum app!
    By bryonp in forum AndroidCentral.com - Site News, Feedback and Help
    Replies: 75
    Last Post: 11-26-2013, 09:09 AM
  3. Problems with reception using Incipio case
    By va_connoisseur in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 7
    Last Post: 10-28-2013, 09:26 AM
  4. Help with my tab 2!
    By Lisa Taratoot in forum Samsung Galaxy Tab 2 10.1
    Replies: 15
    Last Post: 10-28-2013, 04:25 AM
  5. NFC Problems
    By bobbob1016 in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-2013, 06:14 PM

Posting Permissions