Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Kernal 4.1.2 problem

    I installed [KERNEL][4.1.2][4.2.2][4.3][DUAL BOOT][I9100G] Blazing Kernel v16 - xda-developers Blazing kernal v16 on my zte sequent and my fast charge is not working... ? I flashed it through CWM and it was successfull , I went to about phone and it says i still have ztekernal@z-droid-smt , Is this the stock kernal still? Can someone show me if this did install right?
  2. #2  
    srkmagnus's Avatar

    Posts
    13,564 Posts
    Global Posts
    13,570 Global Posts
    Carrier
    Stock 4.4 (KitKat)

    Default Re: Kernal 4.1.2 problem

    Quote Originally Posted by swungspeedz View Post
    I installed [KERNEL][4.1.2][4.2.2][4.3][DUAL BOOT][I9100G] Blazing Kernel v16 - xda-developers Blazing kernal v16 on my zte sequent and my fast charge is not working... ? I flashed it through CWM and it was successfull , I went to about phone and it says i still have ztekernal@z-droid-smt , Is this the stock kernal still? Can someone show me if this did install right?
    Often times third-party kernels break some of the stock features or have not implemented that feature. Check through the kernel changelog to see if the fast charge is an issue. Regarding stock kernel, you'll need to flash either a backup (if you made one) or a copy of the stock kernel. Sometimes the kernel developer will provide that for comparison, so I'd suggest searching through the thread for it.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: Kernal 4.1.2 problem

    I'm getting a assert failed getprop error

    Sent from my N861

Similar Threads

  1. Problem with Qualcomm Toq Email Notification
    By sddenizen in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 9
    Last Post: 06-12-2014, 06:26 PM
  2. Viber problem with calls on wifi (missed calls)
    By Stefan Vuckovic in forum General Help and How To
    Replies: 4
    Last Post: 02-10-2014, 12:21 PM
  3. Problem with Note 10.1 2014
    By MVe00987 in forum Samsung Galaxy Note 10.1 (2014)
    Replies: 3
    Last Post: 01-24-2014, 09:08 PM
  4. Android Device Manager- multiple device problems?
    By Wayne Barnes in forum T-Mobile Galaxy S3
    Replies: 6
    Last Post: 01-24-2014, 03:09 PM
  5. Note 3: A problem switching from Wi-Fi to mobile network
    By Crxssroad in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 1
    Last Post: 01-24-2014, 02:40 PM

Posting Permissions