Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    PAC757's Avatar

    Posts
    237 Posts
    Global Posts
    355 Global Posts

    Default text encoding not working on stock browser

    Hello all this just started, it was working before. A little info. The phone is an LG Optimus G Pro On AT&T not rooted 4.1, the stock browser just started showing text on parts of web pages in symbols instead of words, same websites work fine in chrome. An example website Target.com Any ideas, and text encoding is set to Latin (default) as it always has been.
    I do not know how to ad a screenshot on the AC app or I could show you

    Posted via Android Central App

Similar Threads

  1. Motorola Assist Not Reading Text Messages While Driving
    By T-Rob in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 6
    Last Post: 02-19-2014, 05:48 AM
  2. odd network slowness on home wireless, speedy on hotel network
    By grins in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-2014, 11:45 AM
  3. Phone will not stop downloading a song
    By Heather Geary in forum LG Spectrum
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2014, 10:06 PM
  4. Top contact on the phone screen
    By bs010101 in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2014, 09:45 PM
  5. Data only on AT&T for Galaxy Mega
    By BeardoVT in forum Samsung Galaxy Mega 6.3
    Replies: 0
    Last Post: 02-16-2014, 07:58 PM

Posting Permissions