Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Messaging Failure with Cubot One AT&T

    Just picked up a new Cubot One. When I first put my AT&T sim card in, it seemed to be working fine, connected to the 3G and whatnot. Some calls came through, a bunch of picture messages came through just fine, but I cant send and receive texts from certain people.

    When I send a text to certain people, it immediately says 'message not sent' with a red triangle. No other details about the error.

    I tried to play with the APN but it had no effect.

    Anybody offer some assistance? It would be sweet to not have to buy another phone


Similar Threads

  1. Looking for extended battery and case with holster that will fit.
    By Mike Gratton in forum Verizon Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 12
    Last Post: 07-20-2014, 08:03 AM
  2. Unable to send pics. I take with Moto X to email addresses
    By Holly Nichols in forum Moto X (2013)
    Replies: 11
    Last Post: 06-16-2014, 01:43 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-24-2014, 08:18 PM
  4. apple ear buds with mic
    By Bobby Cornett in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 4
    Last Post: 03-16-2014, 09:18 PM
  5. Samsung Galaxy S3, earpiece quiet after AT&T software update
    By minicpst in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2014, 03:28 PM

Posting Permissions