1. awest147's Avatar
    My phone has become more or less unusable. Initially, it would display the message "Unfortunately, android.process.acore has stopped" anytime I did something that involved checking contacts - typing a name or number into messaging or gmail, saving a dialed number as a contact, etc. In addition, from time to time the display would glitch - certain characters would fail to display while others would stretch across the screen, leaving large pixelated triangles. On the suggestion of another Android Central user, I attempted to resolve the issue by deleting the data for Contacts and Contacts Storage. As soon as I did, I began to receive constant messages informing me that android.process.acore has stopped. Contacts wouldn't load, no messaging apps would load. Several restarts had no effect. I have performed two factory resets, which have also had no effect.

    Could someone please provide assistance? I am running Android 4.1.2 on a LG-LS720. My carrier is Virgin Mobile USA.
    03-25-2014 03:29 PM
  2. awest147's Avatar
    Just cleared the cache partition, to no avail. I'm attempting to upload a screenshot of the text glitch, if my phone will cooperate.
    03-25-2014 03:43 PM
  3. Jack Fitch's Avatar
    My phone has become more or less unusable. Initially, it would display the message "Unfortunately, android.process.acore has stopped" anytime I did something that involved checking contacts - typing a name or number into messaging or gmail, saving a dialed number as a contact, etc. In addition, from time to time the display would glitch - certain characters would fail to display while others would stretch across the screen, leaving large pixelated triangles. On the suggestion of another Android Central user, I attempted to resolve the issue by deleting the data for Contacts and Contacts Storage. As soon as I did, I began to receive constant messages informing me that android.process.acore has stopped. Contacts wouldn't load, no messaging apps would load. Several restarts had no effect. I have performed two factory resets, which have also had no effect.

    Could someone please provide assistance? I am running Android 4.1.2 on a LG-LS720. My carrier is Virgin Mobile USA.
    03-31-2014 11:21 AM
  4. jdabs's Avatar
    ANy luck with this? I am having the same problem... ugghhh!!!
    05-01-2014 03:40 PM
  5. Jonny-S's Avatar
    Mine too. I thought I would try rebooting and now just the LG logo. Nothing else.
    05-24-2014 12:00 PM

Similar Threads

  1. Bricked LG G2, Stuck at TWRP, No Download mode!
    By Stefanakii in forum General Help and How To
    Replies: 106
    Last Post: 03-12-2017, 03:27 PM
  2. Grey Android icons with SD card overlaid
    By racelaj in forum HTC One X
    Replies: 9
    Last Post: 09-30-2015, 05:56 PM
  3. [FREE Android] 2048 epic ~ The most addictive puzzle game
    By Ronald Situmorang in forum Android Apps
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2014, 11:45 PM
  4. LG Pro. E980
    By Leo11228 in forum LG Optimus G Pro
    Replies: 2
    Last Post: 03-26-2014, 01:12 PM
  5. how do I install an app that requires android jelly bean on ICS?
    By ahawkua in forum General News & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2014, 03:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD