Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Can't connect to camera ZTE Blade V

    I have a ZTE Blade V which runs on Android version 4.1.2 which I believe comes under Jellybean (?). Yesterday I went to open the camera only for a message to appear saying "can't connect to camera". ZTE recommended restoring the phone to factory settings. This didn't work (very annoying). I have been reading round on the web and noticed a post on this forum saying to force stop the camera, clear the cache, clear the data then restart. This doesn't work. Installing a third party camera app doesn't work either that just says it can't open. I have also read that Google will be releasing an update soon but will this apply to this version of Android? Are there any other things I could try?
    Thanks and apologies if this has been posted in the wrong place but unsurprisingly I couldn't find a specific area for ZTE's (the mystery phone brand lol)!

Similar Threads

  1. [Q] Can't boot into recovery Karbonn a6
    By manojsirlokar in forum General Help and How To
    Replies: 3
    Last Post: 09-23-2016, 03:10 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 12-15-2015, 05:49 AM
  3. How hard is it to replace a screen on a Moto G?
    By CannedBullets in forum General Help and How To
    Replies: 6
    Last Post: 04-13-2014, 02:14 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-10-2014, 03:49 AM
  5. Moto G camera won't open
    By Gutawer in forum Moto G (2013)
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2014, 03:31 AM

Posting Permissions