Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Video issues

    I've got a problem with the video playback of my ZTE Valet Android. *When I playback a video, it starts out smooth, but then begins to slow and seems to be choppy. *I know it's not the video files because they play fine on my laptop and iTouch. *And here's the quirk of it, when I touch the screen during playback and bring up the movie slider control overlay, the video plays smooth and normal! *Weird, I know. *Any suggestions on how to fix?
  2. #2  
    vdubbmax's Avatar

    22 Posts
    Global Posts
    21 Global Posts

    Default Re: Video issues

    Which player you are using in your phone to play that video?
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: Video issues

    Its not just a particular video player. I've tried a few different ones, and the same thing happens

    Again, when I play any video (no matter what player I use) it gets through about two seconds with normal playback speed. And then, it gets choppy... Oh well, its still a mystery....

    Posted via Android Central App

Similar Threads

  1. Sony Xperia Z1 C6902 battery issues
    By Shaurya Sinha in forum Sony Xperia Z1
    Replies: 2
    Last Post: 03-21-2016, 01:15 AM
  2. Battery issues
    By pratnala in forum Google Nexus 5
    Replies: 12
    Last Post: 05-13-2014, 12:19 PM
  3. Text/imessage issues!
    By laurenichole350 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-2014, 12:42 PM
  4. Phone is having issues since update
    By Jay Bell1 in forum Verizon Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 05-05-2014, 08:29 AM
  5. Solved Calendar Syncing issue
    By jimbo1mcm in forum Verizon LG G2
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-2014, 06:49 AM

Posting Permissions