Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Question Sound disappeared from my phone's video once uploaded to facebook

    I took a video on my Sony Experia Z, and it originally had sound when I played it back. I'm sure, as I played it a couple times. I then uploaded the video to facebook. I noticed that the facebook video had no sound, so I went back to the original video to try re-uploading it, but now the original no longer has sound either! Neither does the video I took right before it. But all my other videos have sound. I tried downloading all my videos to my computer, but still have the same issue- all videos have sound except my most recent two videos.

    Does anyone know how I can get the sound back on my original video? Any idea what caused the problem so I can avoid it in the future? Maybe the video's settings were somehow changed on my phone or on Mx player when it was uploaded. Thank you!

Similar Threads

  1. Are we ready, is Google ready for 2k Phones?
    By slackerjack in forum LG G3
    Replies: 7
    Last Post: 05-14-2014, 07:58 PM
  2. A way to add a mute/unmute floating button over nav.
    By sethgoldstein in forum Moto X (2013)
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2014, 09:30 AM
  3. Muted sound from headphone jack?
    By truthteller10 in forum Sony Xperia Z2
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-2014, 01:31 PM
  4. Can't connect to mac share
    By Rotwang in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2014, 12:43 PM
  5. galaxy gear draining my note 3 battery
    By amdroidboi in forum Samsung Galaxy Gear
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2014, 12:28 PM

Posting Permissions