1. PAC757's Avatar
    Anyone else noticing that since the latest Chrome updates you open a web page and all you get is a blank page? I have been having this happen a lot lately since the last update(s) Also it doesn't seem to matter which brand phone, it's happening on HTC One, LG Optimus GPro, and Sony Xperia Z1.

    Posted via Android Central App
    06-03-2014 09:21 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    I did, but I am running a custom ROM on my M8, so I thought it was the ROM. I use the other browser when it happens. Hopefully, Chrome will be updated soon. Google usually pushes updates on Wednesdays.
    PAC757 likes this.
    06-03-2014 09:24 AM
  3. xchange's Avatar
    same problem here, I had to roll back to earlier version
    06-03-2014 12:29 PM
  4. maraki1224's Avatar
    This has been happening on my Moto X. However, when I get a blank screen, then tap 'settings', then go back to the screen, my page opens up. Weird, and annoying.
    06-03-2014 12:34 PM
  5. kidlockatong's Avatar
    Yes, I've been seeing the same thing, since the update before the last one (5/28). Pretty sure about the timing. Tried switching to the latest Beta, to see if it had the same problem. It does. I got so annoyed, I switched over to the 4.4 stock browser, and found that it's about 30% faster, and very stable. This is the second time I've had a show-stopping issue with Chrome since Jan. Have given up on them, until they can get their act together again. Am using an HTC One m7.
    PAC757 likes this.
    06-03-2014 08:02 PM
  6. zorak950's Avatar
    Yeah, it's a thing. Fortunately it only seems to happen when I first open the browser, and it's fixed by closing the tab and opening a new one, so it hasn't been a huge deal to me yet. Still, it's something that absolutely needs to be fixed.
    kidlockatong likes this.
    06-04-2014 01:11 AM
  7. xchange's Avatar
    Yes, I've been seeing the same thing, since the update before the last one (5/28). Pretty sure about the timing..
    Yup, that was the update that started the problem
    Yeah, it's a thing. Fortunately it only seems to happen when I first open the browser, and it's fixed by closing the tab and opening a new one, so it hasn't been a huge deal to me yet. Still, it's something that absolutely needs to be fixed.
    That's what I had to do as well. Anyway, if you can roll back far enough to get rid of the last 2 updates like I did you should be good to go
    kidlockatong likes this.
    06-04-2014 06:57 AM
  8. Glenn Buffen's Avatar
    This has been happening on my Moto X. However, when I get a blank screen, then tap 'settings', then go back to the screen, my page opens up. Weird, and annoying.
    05-04-2016 11:23 PM

Similar Threads

  1. Anyone having problems with Air Gestures on Galaxy S5?
    By stargate09 in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 17
    Last Post: 10-29-2016, 11:28 AM
  2. Replies: 12
    Last Post: 03-28-2015, 12:40 PM
  3. Music only playing out of one headphone on HTC One
    By Magic023 in forum HTC One M7
    Replies: 1
    Last Post: 06-03-2014, 02:52 PM
  4. screeen goes blank
    By Mukund Seethamraju in forum Samsung Galaxy Note 10.1 (2014)
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2014, 11:32 AM
  5. Driving Mode getting on automatically as it connects to wifi
    By Akash Agrawal in forum Samsung Galaxy Note 2
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2014, 06:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD