Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 9 of 9
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default YouTube videos won't play after 4.4.3 update

    After the 4.4.3 update I get an error msg when I try to play you tube videos. Anyone know how to fix that?
  2. #2  

    Default

    Have you tried a reboot? If that doesn't work then clear the cache partition.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: YouTube videos won't play after 4.4.3 update

    Tat worked. Thanks.
  4. #4  

    Default Re: YouTube videos won't play after 4.4.3 update

    Quote Originally Posted by neonworm View Post
    Have you tried a reboot? If that doesn't work then clear the cache partition.
    I haven't gotten any updates lately but just in case I have a similar problem how do you clear the cache partition?

    Thanks,
    Gerry
  5. #5  

    Default Re: YouTube videos won't play after 4.4.3 update

    Quote Originally Posted by gerryex View Post
    I haven't gotten any updates lately but just in case I have a similar problem how do you clear the cache partition?

    Thanks,
    Gerry
    What phone do you have?
  6. #6  

    Default Re: YouTube videos won't play after 4.4.3 update

    Quote Originally Posted by neonworm View Post
    What phone do you have?
    I don't have a phone! I have a Sammy Galaxy Tab Pro 10.1.

    Thanks,
    Gerry
  7. #7  

    Default Re: YouTube videos won't play after 4.4.3 update

    Quote Originally Posted by gerryex View Post
    I don't have a phone! I have a Sammy Galaxy Tab Pro 10.1.

    Thanks,
    Gerry
    https://t-mobile.jive-mobile.com/#ji...cuments%2F8015
  8. #8  

    Default Re: YouTube videos won't play after 4.4.3 update

    THANKS!
    Gerry
  9. #9  

    Default Re: YouTube videos won't play after 4.4.3 update

    How do I clear the cache partition ?

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 07-07-2014, 09:50 AM
  2. New OTA update received today
    By srgonu in forum T-Mobile Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 8
    Last Post: 07-01-2014, 02:53 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 06-13-2014, 01:23 AM
  4. Sony Xperia tx update to Jeally Bean
    By Lasha Edilashvili in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-2014, 01:31 PM
  5. Nexus 4 Display Won't Turn On
    By NoelleSilvia in forum Google Nexus 4
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2014, 11:01 AM

Posting Permissions