1. Nubwy's Avatar
    Anyone elses Google Feed showing ng up as blank? I contacted support through my Pixel and they said Google is aware of an issue and working on a fix. Just wondering how widespread the issue was.
    03-01-2017 03:51 PM
  2. peter nde63h's Avatar
    Anyone elses Google Feed showing ng up as blank? I contacted support through my Pixel and they said Google is aware of an issue and working on a fix. Just wondering how widespread the issue was.
    settings --> apps --> google app --> force stop

    this would helps.
    03-01-2017 08:29 PM
  3. Nubwy's Avatar
    settings --> apps --> google app --> force stop

    this would helps.
    I've tried that and clearing g the cache, as well as removing my account from my Pixel and then adding it back. Nothing works.
    03-01-2017 09:24 PM
  4. eric002's Avatar
    I've tried that and clearing g the cache, as well as removing my account from my Pixel and then adding it back. Nothing works.
    I'll be honest, I have been running Nova Launcher Prime on my 6p for months and my Google news feed (knock on wood) as I was working reliably, and consistently thank God. So, my suggestion to you would be try downloadingof Nova Launcher once and see if that changes up your news feed from Google at all. It won't cost you anything, And you can always uninstall Nova Launcher of course.
    03-01-2017 09:27 PM
  5. Nubwy's Avatar
    I'll be honest, I have been running Nova Launcher Prime on my 6p for months and my Google news feed (knock on wood) as I was working reliably, and consistently thank God. So, my suggestion to you would be try downloadingof Nova Launcher once and see if that changes up your news feed from Google at all. It won't cost you anything, And you can always uninstall Nova Launcher of course.
    I prefer the pure Android GUI from the Pixel tbh.
    03-02-2017 12:40 PM
  6. eric002's Avatar
    I prefer the pure Android GUI from the Pixel tbh.
    I have my phone setup like a pixel currently. I plan on buying the pixel 2 when it comes out. I understand what you mean though.
    03-02-2017 12:41 PM
  7. Robisan's Avatar
    I'll be honest, I have been running Nova Launcher Prime on my 6p for months and my Google news feed (knock on wood) as I was working reliably,...
    Just the opposite for me - using Google Now launcher the Google app loads just fine. Using Nova Prime the app launches but no content loads. Thought it might be result of Google Assistant update, but disabling GA doesn't resolve problem. Anyone else have this problem? Solutions? (Nexus 6p, 7.1.1 for VZW)
    03-15-2017 01:05 PM
  8. LeoRex's Avatar
    Try clearing your card preferences in the Feed settings.

    This doesn't clear all your data... all it does is clear a couple of the choices that you make, trivial to set up again. I had been running into this off and on for months on my 6P and I gave that a shot after seeing a post buried on the Google help forums. Since then, no blank feeds.

    Only thing I can figure is that somewhere along the way, Google made some adjustment in the settings database and an older setting caused an incompatibility that caused it to not be able to pull the data properly.
    03-16-2017 09:20 AM
  9. Robisan's Avatar
    Try clearing your card preferences in the Feed settings.

    This doesn't clear all your data... all it does is clear a couple of the choices that you make, trivial to set up again. I had been running into this off and on for months on my 6P and I gave that a shot after seeing a post buried on the Google help forums. Since then, no blank feeds.

    Only thing I can figure is that somewhere along the way, Google made some adjustment in the settings database and an older setting caused an incompatibility that caused it to not be able to pull the data properly.
    Thanks, I may give this a try. However, I'm doubtful for a number of reasons that this is the issue. Currently, if I switch to the Google Now launcher on the 6P all cards load in the Google App. Switch back to Nova and the app opens, but just get an endless spinning reload icon. That would indicate a launcher-related problem. However, I run Nova on my N7 2013 (6.0.1) and the Google App loads properly, so...? That leads me to think it's 7.0.1 and/or Google Assistant related. Problem cropped up around time GA was enabled, but disabling GA doesn't resolve issue, so...?

    Bonus oddity - Even though I have two installed launchers on the 6P there is no "Home" option under Settings > Device. To change launchers I have to select them via the App drawer. I may try uninstalling / reinstalling Nova.

    Edit: Welp, I did nothing and a few days later GN loaded as normal. Everything has been fine since. Don't now what caused GN to no load for almost a week. Still do not have a "Home" option under Settings > Device.
    03-16-2017 01:57 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-03-2017, 01:56 AM
  2. Google Photos app randomly crashing
    By quietlybrilliant in forum OnePlus 3 & 3T
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2017, 06:43 AM
  3. Google assistant
    By Chris Rosas in forum Samsung Galaxy S7 edge
    Replies: 7
    Last Post: 03-01-2017, 08:11 PM
  4. Google account
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2017, 07:16 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-01-2017, 05:27 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD