Results 1 to 22 of 22
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Facebook not working?

    All of a sudden, my facebook app (Droid Razr) has stopped working. it says "connection lost, tap to retry". It never loads. Also, the m.facebook.com website won't load.

    I have re-booted the phone, and uninstalled/re-installed the fb app, and I have tried both 3g and 4g connections. I installed it on my work iphone, and it came up, but only with a few items on the news feed, then it just sat there. mobile site doesn't work on the iphone either.
  2. #2  

    Default

    I am having the same problem on my samsung galaxy s2 (sprint).

    Sent from my SPH-D710 using Android Central Forums
  3. #3  

    Default Re: Facebook not working?

    It stopped working on my Droid Bionic too... anyone know whats going on?
  4. #4  
    miz_pimp's Avatar

    Posts
    8 Posts
    Global Posts
    401 Global Posts

    Default Re: Facebook not working?

    Facebook is probably doing some upgrades. Everyone in the Play Store is complaining about the new update as well.
  5. #5  

    Default Re: Facebook not working?

    Yes, I am facing the same problem too. I am connecting using my Facebook for LG (In-Built LG facebook apps). Facebook team is probably doing some upgrading for mobile connection. I hope they can fix it soon. Oh ya, for your information I experience similar thing for my twitter apps on my smartphone too.
  6. #6  
    MHBlink8's Avatar

    Posts
    215 Posts
    Global Posts
    326 Global Posts
    ROM
    Jellybean

    Default

    Is anyone else experiencing this issue: when I load more of my news feed it becomes text only and I don't get pictures or anything. This started with the latest update. Man this app is terrible.

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
  7. #7  
    Devinator's Avatar
    Sūpā Saiya-jin Fō

    Posts
    4,373 Posts
    Global Posts
    4,376 Global Posts
    ROM
    Stock/Stock/CM9

    Default Re: Facebook not working?

    Working fine on my X2.
  8. #8  
    tirith's Avatar
    Resident Linux Fiend

    Posts
    1,590 Posts
    ROM
    Stock Touchwiz LJC 4.1.1

    Default

    The facebook app is uber slow... Had this issue last night. Cleared cache on browser and fb app, and they worked fine ..

    Fb has apparently had a few problems recently

    Sent using my MoPho-King photon
    Thanked by:
    Ry 
  9. #9  
    miz_pimp's Avatar

    Posts
    8 Posts
    Global Posts
    401 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by MHBlink8 View Post
    Is anyone else experiencing this issue: when I load more of my news feed it becomes text only and I don't get pictures or anything. This started with the latest update. Man this app is terrible.

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    I had that issue before I upgraded to the new facebook app. I'm sure they were just upgrading something. The mobile site had the same problem as well.

    It seems to be fixed on my end now.

    Sent from my HTC Desire S
  10. #10  
    Devinator's Avatar
    Sūpā Saiya-jin Fō

    Posts
    4,373 Posts
    Global Posts
    4,376 Global Posts
    ROM
    Stock/Stock/CM9

    Default Re: Facebook not working?

    The FB app has always been beat. Notifications have never worked for me. I think I'll just uninstall it. I use the mobile site VIA my tablet anyway.
  11. #11  

    Default Re: Facebook not working?

    I am new to android as of 3 days ago, got HTC Evo. I notice that the first 5-10 posts, come up with photos or links, but the rest are just the text and no pics. Since I just started using this wondering if this is the way it is. FB was slow opening on my ipod touch also, but when it did all the photos were there. Thanks
  12. #12  

    Default

    Quote Originally Posted by MHBlink8 View Post
    Is anyone else experiencing this issue: when I load more of my news feed it becomes text only and I don't get pictures or anything. This started with the latest update. Man this app is terrible.

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    Yes completely sucks.

    Sent from my Nexus S 4G using Android Central Forums
  13. #13  

    Default Re: Facebook not working?

    The issues are probably related to Facebook's sporadic downtime over the last 24 hours.

  14. #14  
    tirith's Avatar
    Resident Linux Fiend

    Posts
    1,590 Posts
    ROM
    Stock Touchwiz LJC 4.1.1

    Default

    op was over a week ago... But yes, as I said fb is having issues. Even m.fb.com is being slow

    Sent using my MoPho-King photon
  15. #15  

    Default

    I have this same problen has anyone found a fix or is the app just shot? Im using an S2 ive tried to uninstall clear cache clear data and same ol sht happens..
  16. #16  

    Default

    Facebook app is always buggy...gets worse with every update.

    Sent from my ADR6425LVW using Android Central Forums
  17. #17  

    Default Re: Facebook not working?

    FAcebook not working at all, app opens blank and internet browser aswell, tried removing app and re installing, refreshing page, reporting and so far nothing happens, what can I do apart from forgetting about accessing my FB via mobile, my phone is sony ericsson xperia mini pro 10, thanks.
  18. #18  

    Default Re: Facebook not working?

    Hello,

    If your fb app stop the working then you need to do following things :

    1. Clear cache
    2. Update the App
    3. Restore the Mobile,

    Then your app start the working.

    Just See the Full Article : :
    DevicePoint
  19. #19  

    Default Re: Facebook not working?

    Set the language to English and restart the phone.
  20. #20  

    Default Re: Facebook not working?

    Hi'ya,

    Did you ever figure out how to get fb working again?
    Im going through EXACTLY the same thing, as are a few of my friends.
    ...the difference being, this has been going on for about 6 weeks now.
  21. #21  

    Default Re: Facebook not working?

    Mine only works if I clear the cache
  22. #22  

    Default Re: Facebook not working?

    Im also facing the same problem as above

Posting Permissions

B