Results 1 to 5 of 5
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    jsaren's Avatar

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    83 Global Posts

    Default Connectbot and Port Forwarding problem

    Here is my problem I am trying to access my work computer using port forwarding with connectbot and then Android VNC Viewer, and I can not get it to work. I am not sure if I am setting up something wrong. I have secureCRT setup on my mac with Real VNC viewer and it works great just can not get it to work with Android. I have attached a screen shot of my port forward settings from my secure CRT on my mac and also my VNC viewer . I am able to SSH into my work server and connect using connectbot. However I am not sure if I am setting up the port forwarding in Connecbot correctly. Here is what I am doing based I the way I am interpreting it.

    ConnectBot

    Local
    Nickname: work
    Source port: 5902
    Destination: I have tried both (localhost:5902 and 127.0.0.1:5902)

    Remote:

    nickname: work
    Source Port: 5900
    Destination: 216.107.198.140:5900

    Android VNC

    name: work
    IP: 127.0.0.1
    Port: 5902


    Any suggestions on why it does not work would be appreciated
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Connectbot and Port Forwarding problem-screen-shot-2010-09-27-12.52.16-pm.jpg   Connectbot and Port Forwarding problem-screen-shot-2010-09-27-10.16.19-pm.jpg  
  2. #2  

    Default

    I had a similar issue with my setup (Android VNC/Connectbot). I ended up using one of the other VNC clients available, and it works fine now. I'm guessing its a bug in using non-standard ports with the Android VNC client. This is the one I am using now:

    He has a lite version and a paid version (which I ended up getting)
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    jsaren's Avatar

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    83 Global Posts

    Default

    Thanks I just tried the one that you recommended and that does not work either
  4. #4  

    Default

    I don't have my phone handy at the moment, but under connectbot's port forwarding, you need to point to the real IP address/port on your destination network. The source port obviously needs to be whatever you use on the vnc client. (connecting to 127.0.0.1)
  5. Thread Author  Thread Author    #5  
    jsaren's Avatar

    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    83 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by liquid64 View Post
    I don't have my phone handy at the moment, but under connectbot's port forwarding, you need to point to the real IP address/port on your destination network. The source port obviously needs to be whatever you use on the vnc client. (connecting to 127.0.0.1)

    All set I figured it out thanks

Posting Permissions

B