Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 8 of 8
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default AC Forums link not opening App

    When tapping a link to an Android Central Forums link in Google search on my VZW Moto X, it didn't open my AC app but opened in Chrome. There were no defaults to clear in Chrome, in case I selected it in the past. I cleared defaults in the AC app. Still won't work. Can someone duplicate this, or is it me. I know a lot of other forum apps do this without a problem. Great app regardless.

    Posted via Android Central App
    Attached Images Attached Images
  2. #2  
    Golfdriver97's Avatar

    Posts
    30,408 Posts
    Global Posts
    30,899 Global Posts
    Carrier
    Pure Nexus/Franco Kernel

    Default Re: AC Forums link not opening App

    Same thing for me. Search in Chrome, clicked on a link, took me right to the website.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: AC Forums link not opening App

    As does the link in the notification email I just got... :-)
  4. #4  

    Default Re: AC Forums link not opening App

    Thanks for the screenshot myriad46, along with the info provided.

    I'll try and flag one of our Admin down to respond on this.
  5. Thread Author  Thread Author    #5  

    Default Re: AC Forums link not opening App

    Quote Originally Posted by Paul627g View Post
    Thanks for the screenshot myriad46, along with the info provided.

    I'll try and flag one of our Admin down to respond on this.
    Thank, you.
  6. #6  

    Default Re: AC Forums link not opening App

    Any update on this? Just got an HTC One M8 and the same thing is happening to me. No prompt from Chrome, but it will prompt from an email notification, and Chrome prompts when tapping a YouTube link.
  7. #7  
    tony bag o donuts's Avatar
    Resident Ringtone Maker

    Posts
    4,158 Posts
    Global Posts
    7,278 Global Posts
    Carrier
    BB JB

    Default Re: AC Forums link not opening App

    This happening to me still. Link opens in browser and tapatalk but not the AC app....

    Posted via the Android Central App
  8. #8  
    YaSo's Avatar

    Posts
    78 Posts
    Global Posts
    83 Global Posts
    Carrier
    Stock (rooted-ish)

    Default Re: AC Forums link not opening App

    I just updated the AC app to 1.7.0, got an email for a subscribed thread, can't open it in the App. Like others have said, this does open in Tapatalk. Screenshot_2014-11-21-02-04-52.jpg

    Posted via the Android Central App

Similar Threads

  1. Samsung Apps and Two Galaxy Gears
    By hoddy4 in forum Samsung Galaxy Gear
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2015, 08:09 PM
  2. Links not working in emails from Android Central
    By dv8info in forum Android 4.4 KitKat
    Replies: 4
    Last Post: 05-19-2014, 08:30 PM
  3. Creating Leaderboard for my android app
    By JOYCE-CH in forum Software Development and Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 05-18-2014, 01:14 AM

Posting Permissions