Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 2 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 26 to 50 of 257
Like Tree18Likes
  1. #26  

    Default

    Help!!! I cant get the download in the post to give me the file. The installer link on the first page goes no where. I will try again tomorrow. My brain is tired. Good Night!!
  2. #27  

    Default

    1. Thank you for doing this.

    2. After many, many, many hours of trying to get my Nookcolor recognized I finally came upon nookcolor-EasyADB.exe. I don't remember where I found it but it worked in case anyone is having trouble.
  3. Thread Author  Thread Author    #28  

    Default

    Quote Originally Posted by atlasdc View Post
    Just tell me what to do and I'll getter done. Thanks
    Need a little more info about the error. Where did you see it? What exactly did it say?

    Quote Originally Posted by djdave View Post
    Help!!! I cant get the download in the post to give me the file. The installer link on the first page goes no where. I will try again tomorrow. My brain is tired. Good Night!!
    Works fine here. Don't use a phone to download it.
    ಠ_ಠ
    제리
  4. #29  

    Default Sideload Wonder Machine finally working for me

    ok, so I'm sure there are some people who were having the same problem as I was loading apk's on the SWM for HTC Inspire. I was getting the 'unhandled' error everytime I tried to load an apk. What finally worked for me was upading my microsoft net on the link proived by the earlier post. At first that didn't work for me just doing that by itself. Then while on that same page I searched windows update (I'm running Windows Xp Media Center Editon service pak 3) and updated my windows software. It'll take a few minutes and you'll have to resart your computer. After that I tried running the SWM and I finally got the heavenly cmd box that I was looking for!! It's running now and I would just like to thank you guys for putting the SWM on here for us that are being opressed by AT&T. Cheers
  5. #30  
    atlasdc's Avatar

    Posts
    17 Posts
    ROM
    Froyo 2.2 build #UCKB1

    Default

    Hello, when I try to load the .apk I get a 'protocol failure'. I un-installed SWM and re-downloaded the new SWM. I checked lines 11 in loader & re-loader to confirm line changes, OK. I have attached screen shot of all sreens if that will help you. If you need more let me know. Thannks for the help.
  6. #31  
    djsmom's Avatar

    Posts
    12 Posts
    Global Posts
    15 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by DroidXcon View Post
    Try the new version in the first post that Jerry put up this morning



    probably because its an executable file ...did you use the installer?
    I ended up having to download the zip file. Everytime I tried to download the installer, Norton would zap it. It worked though - thanks!
  7. #32  

    Default Ok, I must be the dumbest person out here....

    I can't figure the installation instructions. I have the .zip file in my "c" drive, but the rest of the installation instructions, are covered by a large picture of the Sideload Wonder Machine, as it would look installed.
    Can anyone help me install this thing? How do I install a App to my computer? Is the Amazon App store a good example? Thank you, to all, for any help! I am a total Android noob!
  8. #33  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,644 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    Quote Originally Posted by gant77 View Post
    I can't figure the installation instructions. I have the .zip file in my "c" drive, but the rest of the installation instructions, are covered by a large picture of the Sideload Wonder Machine, as it would look installed.
    Can anyone help me install this thing? How do I install a App to my computer? Is the Amazon App store a good example? Thank you, to all, for any help! I am a total Android noob!
    Delete any ACSWM folders you have, then Go to the original post and download the installer.

    that will install it to the correct place for you .
    you can get apps from Slideme.com
    If i've made life easier buy me a Macchiato
  9. #34  

    Default

    Thank you, DroidXcon!
  10. #35  
    atlasdc's Avatar

    Posts
    17 Posts
    ROM
    Froyo 2.2 build #UCKB1

    Default Apologies

    I want to thank gbhil & DroidXcon for their replies to my questions. I don't know if I did something wrong or offended either of you but if I did I had no intentions of that. I have gotten the AC_SWM to acknowledge the .apk and install button. AC_SWM recognizes my phone & has no file problems but when I click the diagnostics button (usb drive status) I receive a daemon not running. starting it now, daemon started successfully. It takes 2 tries (clicks) to get to notice my phones ID but it does. No file location failures. But when i click the install button I receive a 'protocol failure' note. I get no error signs when I attach my phone to the usb cable and it is in "USB Debugging mode". Any ideas on my next step? Thanks for all you guys do to make AC_SWM better and all the help.
  11. #36  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,644 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    Quote Originally Posted by atlasdc View Post
    I want to thank gbhil & DroidXcon for their replies to my questions. I don't know if I did something wrong or offended either of you but if I did I had no intentions of that. I have gotten the AC_SWM to acknowledge the .apk and install button. AC_SWM recognizes my phone & has no file problems but when I click the diagnostics button (usb drive status) I receive a daemon not running. starting it now, daemon started successfully. It takes 2 tries (clicks) to get to notice my phones ID but it does. No file location failures. But when i click the install button I receive a 'protocol failure' note. I get no error signs when I attach my phone to the usb cable and it is in "USB Debugging mode". Any ideas on my next step? Thanks for all you guys do to make AC_SWM better and all the help.
    try to update your windows and try to reinstall .NET 4 framework, then try again let me know if that helps
    If i've made life easier buy me a Macchiato
  12. #37  

    Default Download links are broken

    At this time, the download links in the OP are broken...no server named fleshdroid.com can be found.

    Big sigh.
  13. #38  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,644 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    Quote Originally Posted by DeeDawg View Post
    At this time, the download links in the OP are broken...no server named fleshdroid.com can be found.

    Big sigh.
    i just tried all the links and they work for me
    If i've made life easier buy me a Macchiato
  14. #39  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,644 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    try to download the ACSWM installer HERE
    If i've made life easier buy me a Macchiato
  15. #40  

    Default

    Thanks for checking, DroidX. Its extremely odd...the links are still broken for me. Even after a DSL modem reset, and on two different computers and 4 different browsers. Must be a local nameserver thing. The Force is not strong with the intertubes tonight.
  16. #41  

    Default

    Quote Originally Posted by DroidXcon View Post
    try to download the ACSWM installer HERE
    Hey, that one worked. Much grass. Now my plans for digital world domination can carry on apace, Pinky.
  17. #42  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,644 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    Quote Originally Posted by DeeDawg View Post
    Hey, that one worked. Much grass. Now my plans for digital world domination can carry on apace, Pinky.
    Well if we do that tonight, what will we do tomorrow night
    If i've made life easier buy me a Macchiato
  18. #43  
    atlasdc's Avatar

    Posts
    17 Posts
    ROM
    Froyo 2.2 build #UCKB1

    Default No Joy

    Thanks for the info. I unistalled .NET 4 & SWM. I reinstalled both from the original link (SWM from the installer). Everything seems to work fine (recognizes the phone & no file errors) but when I hit install I get the 'protocol error' (sorry, protocol failure) notation in the box. I am running XP-Pro with SP3, all Windows updates have been downloaded. I appreciate the help, I know it is hard to diagnose not seeing things. Thanks
    Last edited by atlasdc; 04-15-2011 at 10:55 PM.
  19. #44  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,644 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    Quote Originally Posted by atlasdc View Post
    Thanks for the info. I unistalled .NET 4 & SWM. I reinstalled both from the original link (SWM from the installer). Everything seems to work fine (recognizes the phone & no file errors) but when I hit install I get the 'protocol error' (sorry, protocol failure) notation in the box. I am running XP-Pro with SP3, all Windows updates have been downloaded. I appreciate the help, I know it is hard to diagnose not seeing things. Thanks
    Mind screen sharing?
    If i've made life easier buy me a Macchiato
  20. #45  
    atlasdc's Avatar

    Posts
    17 Posts
    ROM
    Froyo 2.2 build #UCKB1

    Default

    Just let me know what to do. Do you mean an attachment of the screen error message? Can do that.
  21. #46  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,644 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    check your inbox
    If i've made life easier buy me a Macchiato
    Thanked by:
  22. #47  

    Default Need Help! Error Device not found

    hello there,
    i have try many times but it keep saying device not found error many time after phone and computer reboot. airsideloader 1.1 worked fine for me earlier.
    Please someone help me to load apk on my mortorola atrix.
  23. #48  

    Default

    Successes, And Problems:

    I had a painless time last night installing SWM on my MacBook (with WinXP running in VMWare), and succeeded on the first try to use it to install SL4A (Scripting Layer For Android) on my AT&T Atrix. Very painless...many thanks for this nice tool!

    But then I hit a problem. SL4A doesn't come with any interpreters, so you have to install them separately. I used SWM to install PythonForAndroid_r4.apk. SWM didn't give me any errors, but when I launched SL4A there was no Python interpreter to be found. So I went back to SWM and tried again to install. This time I received the error message: "pkg: /data/local/tmp/to_install.apk Failure: [INSTALL_FAILED_ALREADY_EXISTS]". So apparently SWM loaded the apk onto the Atrix, but -- guessing here -- either the package wasn't opened or else its files were installed in the wrong place(s)(?). This page says "The interpreter, interpreter extras, and example scripts (if available) will be downloaded to /sdcard/xxx.zip and then extracted to /data/data/com.googlecode.android_scripting/files/xxx, /sdcard/sl4a/extras/xxx, and /sdcard/sl4a/scripts respectively." I find no zip file in /sdcard, no 'extras' directory in /sdcard/sl4a, and no nothing in /sdcard/slra/scripts. Unfortunately, because I'm not rooted, I can't see whether there are any files in /data/data/com.googlecode.android_scripting/files (don't have permissions to view /data), but since SL4A isn't finding a Python interpreter I'm assuming they're not there.

    Any suggestions will be greatly appreciated. I suppose I should root this phone, which would probably make troubleshooting a bit easier...but I've been out of the *nix game for the past 20 years or so, and its not like riding a bike, so I'm easing myself back into *nix administration before I go and grant myself a license to kill.
  24. #49  

    Default

    I have done everything correct but whenever i start it, it says unexceptionable error
  25. #50  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,644 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    Quote Originally Posted by XxRowyxX View Post
    I have done everything correct but whenever i start it, it says unexceptionable error

    computer is updated, latests net 4.0 framework ?

    try a different usb port in the back of the computer
    If i've made life easier buy me a Macchiato
Page 2 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions