1. AC Question's Avatar
    Should the Moto X internet connection go seamlessly from our home wifi connection to 4G LTE, if both are turned on? There is quite a disconnect e.g. when leaving the house - getting in the car and pulling away. Theoretically shouldn't the connection just move to LTE4G. Always seems to be a struggle. thanks & bstregards
    06-21-2014 12:51 PM
  2. frag06's Avatar
    Should the Moto X internet connection go seamlessly from our home wifi connection to 4G LTE, if both are turned on? There is quite a disconnect e.g. when leaving the house - getting in the car and pulling away. Theoretically shouldn't the connection just move to LTE4G. Always seems to be a struggle. thanks & bstregards
    If you have LTE enabled and you have no active WiFi connection, the phone should default to LTE, as long as it is available.
    06-21-2014 02:40 PM
  3. 2120SoMichiganAve's Avatar
    Thanks seems to take a few minutes when in residential area - like it's looking for wifi and then eventually defaults to LTE4G /both wifi and data are always active - regards
    06-21-2014 02:57 PM
  4. frag06's Avatar
    Thanks seems to take a few minutes when in residential area - like it's looking for wifi and then eventually defaults to LTE4G /both wifi and data are always active - regards
    I'm not sure how to fix that. Others may be better able to assist you.

    For now, I recommend going over to the Moto X forums and see if anyone else is having the same issue. As that forum is device specific, they may be able to better assist you.
    Golfdriver97 likes this.
    06-21-2014 03:01 PM
  5. Golfdriver97's Avatar
    I am curious if the location settings, if set to high accuracy, is causing the transition to slow down?

    From a Carbon M8 and AC Forums app
    06-21-2014 04:10 PM
  6. 2120SoMichiganAve's Avatar
    thanks will try for a bit
    06-21-2014 05:19 PM

Similar Threads

  1. HTC One M8 Locked - Forgot Password - Not able to reset
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 16
    Last Post: 04-11-2016, 04:56 PM
  2. Nexus 7 wifi weirdness (another one!)
    By johnbury in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 06-24-2014, 10:25 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-21-2014, 12:50 PM
  4. Internet/apps no longer working after VOLTE update!
    By digitalfreaknyc in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2014, 12:34 PM
  5. How to store an android tablet for three months.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2014, 11:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD