1. gdam12886's Avatar
    I have an i605, rooted, running CM11, and this problem just started happening. I didn't do an update or add any new apps.

    If the phone is plugged it boots fine and works. If I unplug the phone it works for a second and then instantly shuts off.

    I tried to boot the phone when unplugged it shows Samsung and sometimes even the cyanogenmod slash screen then shuts off.

    I can however can boot into clockworkmod recovery no plugged in or not.

    I wiped the phone and reinstalled the ROM and the same problems.

    Also the phone no longer connects to the mobile network.

    Really at a loss. Please help.
    06-22-2014 12:50 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! I know nothing about rooting and ROMs, but basic question--have you tried a new battery?
    06-22-2014 01:57 AM

Similar Threads

  1. S3 Stuck in Weird Download Mode
    By Reagan Samuel in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-20-2014, 04:34 PM
  2. Can't find a working pedometer app
    By sandslayer in forum HTC One M8
    Replies: 9
    Last Post: 06-23-2014, 12:09 PM
  3. Which Phone Should I Buy?
    By KillaQuila315 in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 06-22-2014, 12:19 AM
  4. recieiving pictures from another cell phone...
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2014, 12:13 AM
  5. Lost phone, no back up, help me retrieve data?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2014, 11:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD