1. AC Question's Avatar
    I have done a total wipe, but when I reboot it still goes back to blue screen that says APEX
    DIGITAL

    idk what else to do in order to work again. Model is AP-7S118
    06-28-2014 03:04 PM
  2. RumoredNow's Avatar
    I have done a total wipe, but when I reboot it still goes back to blue screen that says APEX
    DIGITAL

    idk what else to do in order to work again. Model is AP-7S118
    I think you had an earlier thread???

    Sounds like you need to reflash the firmware.

    Can you connect to it via ADB?
    06-28-2014 04:22 PM
  3. Kurt42's Avatar
    no this is my first post, and idk what or how that is
    06-28-2014 04:49 PM
  4. RumoredNow's Avatar
    no this is my first post, and idk what or how that is
    OK... Someone had a similar post earlier: Apex AP-7S118 - Brick

    The firmware reflash is like an external factory reset. It makes the memory just as it was when released from the factory.

    Try getting into the Recovery by holding down Volume Up + Power buttons... There should be reset options in there.

    I'm starting a search for firmware reflash to see if the manufacturer has a remote reset program you can run from a computer.
    Kurt42 likes this.
    06-28-2014 06:01 PM
  5. RumoredNow's Avatar
    There is a reset button...

    Page 4 - 5 of this quick start guide: http://www.tmaxdigital.com/files/AP-...QSG_042913.pdf
    06-28-2014 06:07 PM
  6. Kurt42's Avatar
    did the reset button but still goes back to the afore mentioned screen
    06-28-2014 07:54 PM
  7. RumoredNow's Avatar
    There just is no OS Image for the device that I can find. Even on the forums for these bargain tablets... Sorry.
    06-28-2014 10:00 PM
  8. toya smith's Avatar
    I have done a total wipe, but when I reboot it still goes back to blue screen that says APEX
    DIGITAL

    idk what else to do in order to work again. Model is AP-7S118
    03-21-2015 10:01 AM
  9. Jon Reese's Avatar
    I'm dealing with the exact same problem and I'm desperate for answers if anyone has them

    just give up there is no hope
    03-24-2015 10:31 PM
  10. mariasierra1234's Avatar
    I hit the power and upvolume buttons at the same time. It gives a menu, selected delete all user data (you have to go up or down in the list). Then there was a confirmatuon prompt (are u really sure?). selected yes. Then it had another menu with " reboot something or the other". I selected it, it rebooted and then it had all the factory applications again.
    12-31-2015 05:55 PM
  11. ndirash's Avatar
    is there any similar os image that i can try my luck on?
    08-27-2016 05:30 AM
  12. sierra_mapes24's Avatar
    HELPPPP im having the same problems and need help if some can email me at

    E-mail address removed by moderator

    and help with it please do so
    04-20-2017 01:17 PM

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 09-22-2015, 05:23 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-01-2014, 12:21 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 08-30-2014, 09:23 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 07-06-2014, 09:41 PM
  5. Apex AP-7S118 - Brick
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-28-2014, 02:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD