1. AC Question's Avatar
    I have a samsung galaxy s3 mini with Android 4.1.2 jellybean, i turned airplane mode on for like an hour and when i turned it off mobile network wasnt working, the "H+" icon just shows up and disappears after a few seconds. Ive tried lots of possible solutions; rebooting, taking the sim card off, airplane mode, reset network operators and Access Point names, and my wifi is always off.

    is there a solution besides taking it to my provider?
    07-03-2014 04:21 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    Not that I can think of. How old is the SIM card?
    07-03-2014 09:27 AM
  3. Leonel Hernandez's Avatar
    Not that I can think of. How old is the SIM card?
    Hmmm... now that i think about it that could be the problem its about 2-3 years old!
    07-03-2014 12:22 PM
  4. John Gill's Avatar
    did you try updating your profiles?
    07-03-2014 12:32 PM
  5. Leonel Hernandez's Avatar
    well it seems the problem got fixed by itself for no apparent reason, i just leave it be on wifi while i was at home and when i went out the mobile data was already working!

    Thank you all!
    07-03-2014 10:10 PM
  6. Golfdriver97's Avatar
    well it seems the problem got fixed by itself for no apparent reason, i just leave it be on wifi while i was at home and when i went out the mobile data was already working!

    Thank you all!
    I will admit I am curious what happened to 'break' it then 'fixed' it, but sometimes, you just smile, be thankful it worked out, and just let it be.
    Leonel Hernandez likes this.
    07-03-2014 10:45 PM
  7. Gusmer1's Avatar
    Hi. I'm having the same problem with a Samsung Galaxy S4, running on KitKat 4.4.2. About a month ago, it happened as well but it fixed itself after a day. I assumed it was because I got a new battery (the old one was bloated). Now, it happened again. Problem is, it's not fixing itself now.

    My SIM card is exactly a year and two months old.

    Any help would be greatly appreciated. Thanks!
    07-22-2014 08:41 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-01-2014, 07:45 PM
  2. Samsung Galaxy Tab 2 7.0: Usb device not recognized.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2014, 07:07 PM
  3. Samsung Galaxy Note 3 draining battery faster
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-2014, 08:26 AM
  4. Samsung s3 touch screen not responding
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2014, 09:44 AM
  5. Wi Fi drop out only at work
    By rumblmic in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2014, 06:34 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD