Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
+ Reply Subscribe
Results 1 to 2 of 2
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    AC Question
    AC Question's Avatar
    Guest

    Question No Sound when using Apps/ browser/ You tube...

    Any suggestions appreciated! My sound has stopped working in ALL my apps as well as when using the browser to watch videos (youtube, facebook etc)

    Thankfully it still rings and I do get text msg notification. Sometime I get app notifications as well. The sound is on in all my apps, I've tried turning it on and off. I also saw somewhere that downloading the App 'Sound Manager" could help but it didn't make a difference.

    This has been going on for a couple weeks now, I can't think of anything specific that I could have done or downloaded that would have caused this.

    I have an LG otimus, about 2 years old
  2. #2  

    Default Re: No Sound when using Apps/ browser/ You tube...

    Welcome to Android Central! Just to be sure, you've gone to Settings>Sound>Volumes​, and made sure the volume for Media is turned up? How about rebooting, does that help?

Similar Threads

  1. Bad Youtube app performance on tablet
    By taoofthemachine in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2014, 02:18 AM
  2. Moto G App refresh - Multitasking
    By abhibh in forum Moto G (2013)
    Replies: 5
    Last Post: 08-10-2014, 01:14 PM
  3. No wireless authentication
    By Caravelle in forum Samsung Galaxy Tab 2
    Replies: 7
    Last Post: 07-12-2014, 05:07 PM
  4. Help Moving App's to SD card
    By Viper8797 in forum General Help and How To
    Replies: 6
    Last Post: 07-07-2014, 05:46 PM
  5. Notifications for any app repeating every 5mins!! Please help!
    By Sohail Ahmad in forum Android 4.4 KitKat
    Replies: 3
    Last Post: 07-06-2014, 05:58 PM

Posting Permissions