1. monro84's Avatar
    I got this dongle from amazon (Samsung WI-FI All-Share Cast Hub, Wireless HDMI Display Adapter (Black) about 2 months ago. Worked great no problems at all. Then the kit kat update came out. After update it would not connect. I looked for a solution and did a factory reset (after backing up data) it worked, but screen rotation would not work. I finally fixed that by letting all the bloat ware update on my phone but not before doing 3 more factory resets. GPS still screwed up though. Now i try to connect and it works and the firmware on the dongle has updated and on my GS3 has updated the allshare too, but there is no sound when I try to connect it. Now if I restart my phone it normally works however I did this yesterday and it did not work. Is there anything that I could download, do, tweek to make this work? I do have a samsung smart tv but no internet connection where I live.
    08-05-2014 10:52 AM
  2. monro84's Avatar
    bump
    08-06-2014 11:07 AM
  3. monro84's Avatar
    Still having this problem mainly with just the sound now, or should I say no sound
    08-12-2014 01:50 PM
  4. monro84's Avatar
    still no sound
    08-18-2014 10:14 AM

Similar Threads

  1. Unread Count On Hangouts
    By nullqwerty in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 5
    Last Post: 08-05-2014, 02:37 PM
  2. remove sound has gone
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-05-2014, 11:08 AM
  3. samsung galaxy note 3
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2014, 10:50 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-05-2014, 10:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD