1. AC Question's Avatar
    Hello everyone.

    I have a moto G and when I play a mix on the youtube app I get an error, "connection to server lost", "touch to retry" or something like that. this only happens when the song ands on the mix and I can not play more than one song on a mix without having to reload the screen. by the way I tried this on full screen and normal screen mode. Also I tried on with the latest update as well as with the factory default app.

    any idea what could be the problem.

    BTW I can play a 1+hr. video without any problems
    08-11-2014 09:04 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    Have you tried clearing the cache for YouTube?
    08-11-2014 09:15 AM
  3. dark1003's Avatar
    I have not tried that.
    I'll try that when I get home since the internet connection at work is very slow
    08-11-2014 02:12 PM
  4. dark1003's Avatar
    I tried clearing the cache but I still have the same problem, I can only play one or two videos from a mix an then I get the same error.
    08-11-2014 09:12 PM
  5. Golfdriver97's Avatar
    Not sure what else to suggest. Sorry.

    Signed, an M8, Liquidsmooth, and the AC Forums App
    08-12-2014 08:14 AM

Similar Threads

  1. Emoticons & smileys for whats app chat application [FREE]
    By mostappz in forum Android Central Apps
    Replies: 3
    Last Post: 01-16-2015, 05:44 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-11-2014, 11:04 AM
  3. Vault - Hide Pictures / App Lock [App][Free]
    By smsrobot_ltd in forum Android Apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2014, 08:17 AM
  4. Play store Errors
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2014, 08:13 AM
  5. LG Optimus Pro E988 - Store Apps in SD card
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2014, 06:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD