1. AC Question's Avatar
    It's an old xperia phone. Works when connected to a charger, but when I get it out, screen goes black and the (softkeys?) are the only thing "working".
    08-13-2014 01:27 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! The battery is probably dead. If you unplug it, and then plug it back in later and turn it on, does it wake right back up from sleep, or does it do a cold start? If the latter, it's probably a dead battery.
    08-13-2014 01:30 AM
  3. qweasdqwe's Avatar
    Once I plug it in, it turns on again.

    The sony logo pops up, everything starts as supposed.
    08-13-2014 01:58 AM
  4. B. Diddy's Avatar
    Ok, so it sounds like when you unplug it, then plug it back in, it's doing a cold boot. If it was just asleep, it wouldn't show the Sony logo. Probably a failing battery. Does the phone have a user-removable battery? Try a new one, if possible.
    08-13-2014 02:12 AM
  5. qweasdqwe's Avatar
    Ok, so it sounds like when you unplug it, then plug it back in, it's doing a cold boot. If it was just asleep, it wouldn't show the Sony logo. Probably a failing battery. Does the phone have a user-removable battery? Try a new one, if possible.
    Sure. The phone hasn't been used in a while, so a new battery should probably work. Thank you.
    08-13-2014 02:17 AM

Similar Threads

  1. how to move archive list back to active?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-29-2014, 11:25 AM
  2. Phone shutting off after update...
    By mfreeland in forum AT&T Galaxy S III
    Replies: 2
    Last Post: 08-15-2014, 09:47 PM
  3. phone won't receive picture texts
    By Rebecca Gritz in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-13-2014, 03:16 AM
  4. phone charger
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2014, 01:21 AM
  5. Wifi & bluetooth not working! Toggles back!
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2014, 11:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD