Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 2 of 2
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default no audio playing on blackberry vm-605

    I have had my phone for more than a week now. Before that I had a blackberry z10. I have always been able to get the audio from my device to play on the bluetooth transmitter. I have had the bluetooth for more than a year and never had any issues with it.
    It has worked firne wine with my new g3 for the last week and now it will only play to sound threw the phone speaker even thou it says that it is paired and connected.I have removed it and repaired it with my device. It is a little frustrating and i dont know what to do.

    anyone able to help
  2. #2  

    Default Re: no audio playing on blackberry vm-605

    Welcome to Android Central! When it's paired, go to Settings>Bluetooth, and tap the settings icon next to the transmitter listing. Make sure "Media" is checked on.

Similar Threads

  1. Why are you staying on Android (vs iOS 8)?
    By KarlDag in forum The Android Central Lounge
    Replies: 8
    Last Post: 08-28-2014, 01:10 PM
  2. ZTE Valet Freezes up on occasion...
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2014, 07:31 PM
  3. My tablet is totally drained & wont turn on!
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-13-2014, 05:33 PM
  4. Problem retreiving mms messages on my phone
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-13-2014, 05:18 PM
  5. Phone signal lost on Nexus 4. [Debug info included]
    By Shrivatsa Prahallada in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-13-2014, 05:06 PM

Posting Permissions