Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
+ Reply Subscribe
Results 1 to 2 of 2
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    AC Question
    AC Question's Avatar
    Guest

    Default Default [Help] Note 3 not automatically registering to network.

    I live in a place where network is very weak and I lose it most of the time! My problem is that my note 3 doesn't automatically register to the mobile network thus every time I lose the the connection I have to go to settings>more networks>mobile networks> search and then manually connect to the my service provider. Is there anyway I could fix this? Please let it be known that my phone was bricked and the repair shop had to use a tool to restore my imei and SN. They are both now changed. I think the tool was called SPT. Please I think I need profession help! Thank you in advance.

    4G-LTE Note3 international
  2. #2  
    UJ95x's Avatar

    Posts
    8,652 Posts
    Global Posts
    8,900 Global Posts
    ROM
    Slim Kat 4.4.4

    Default Re: Default [Help] Note 3 not automatically registering to network.

    You might have to call your provider and see if they can help you with network connectivity issues. It should be working automatically, and if you had sent it back for repair for the same reasons it's possible that they weren't able to fix it properly.

    Sent from my Galaxy S4 running SlimKat 4.4.4
    "We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology." - Carl Sagan

Similar Threads

  1. Not receiving email on mobile.network
    By GreatCanadian in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 8
    Last Post: 08-15-2014, 08:05 PM
  2. Gallery not working and phone is lagging?
    By formipepsi in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 08-15-2014, 12:45 PM
  3. Trying to find the right phone for my project.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 08-15-2014, 01:02 AM
  4. tri flat theme elements not working on my z1s
    By Sineutro in forum Sony Xperia Z1s
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2014, 07:11 PM

Posting Permissions