Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default A little problem in Google play

    Hey everyone
    I have a problem in Google play
    When I try to play a song by tapping on the little play button it's show me an error icon and never plays



    I tried force close then clear cache and data but it didn't work
  2. #2  
    Golfdriver97's Avatar

    Posts
    21,658 Posts
    Global Posts
    22,098 Global Posts
    ROM
    Liquidsmooth ROM

    Default Re: A little problem in Google play

    I just tried that exact song myself, and I was able to get it to play. Perhaps there is a connection problem between you and Google servers? Have you tried a reboot? Your wifi signal looks rather weak; is the router yours?

    Phone Timeline
    'If we could change ourselves, the tendencies in the world would also change.' - Mahatma Gandhi
    Community Guidelines and also here
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default

    Quote Originally Posted by Golfdriver97 View Post
    I just tried that exact song myself, and I was able to get it to play. Perhaps there is a connection problem between you and Google servers? Have you tried a reboot? Your wifi signal looks rather weak; is the router yours?
    My wifi signal is quite good actually and yup the router is mine
  4. #4  
    Golfdriver97's Avatar

    Posts
    21,658 Posts
    Global Posts
    22,098 Global Posts
    ROM
    Liquidsmooth ROM

    Default Re: A little problem in Google play

    Quote Originally Posted by PixelsBoy View Post
    My wifi signal is quite good actually and yup the router is mine
    OK. By your screenshot I was seeing a weak signal. Maybe try rebooting the router?

    Phone Timeline
    'If we could change ourselves, the tendencies in the world would also change.' - Mahatma Gandhi
    Community Guidelines and also here
  5. Thread Author  Thread Author    #5  

    Default Re: A little problem in Google play

    Quote Originally Posted by Golfdriver97 View Post
    OK. By your screenshot I was seeing a weak signal. Maybe try rebooting the router?
    yeah when I taked the screenshot I had a weak signal, i tried again when I was close to my router but nothing changed
    Also tried reboot but the problem still there
  6. #6  
    Golfdriver97's Avatar

    Posts
    21,658 Posts
    Global Posts
    22,098 Global Posts
    ROM
    Liquidsmooth ROM

    Default Re: A little problem in Google play

    I am going to be honest, I am not sure what else to suggest. Sorry.

    Phone Timeline
    'If we could change ourselves, the tendencies in the world would also change.' - Mahatma Gandhi
    Community Guidelines and also here
  7. #7  

    Default Re: A little problem in Google play

    Is this only happening when you try to play samples? How about songs you own in your Google Music Library?

    Does it work if you're on mobile data instead of wi-fi?

Similar Threads

  1. Thinking in getting Samsung Galaxy S5 DUOS
    By tatoweb in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 10-18-2014, 09:40 AM
  2. missing files on Galaxy S5 with Google Drive
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2014, 08:09 PM
  3. Multi Touch Screen Problem
    By hiredgun in forum General Help and How To
    Replies: 10
    Last Post: 08-15-2014, 05:16 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-14-2014, 02:32 PM
  5. problems with my new galaxy note 3
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2014, 10:48 AM

Posting Permissions