1. AC Question's Avatar
    Hello folks... I'm a brazilian user and I have a Sony Xperia Z1 LTE C6943

    I have root in my phone and after I installed Xposed and some modules I got the error "android.process.media has stopped" when I try to connect to my PC via USB cable.
    My PC doesn't recognizes the phone so I can't transfer or access any file in my phone.

    The solutions given here doesn't work for me.
    I've already tried: clear Data and clear cache in Contacts, Contacts Storage, Download Manager, Media Storage.
    After trying everything they said here I went to "Factory Reset". Guess what?

    After the factory reset (and obviously loosing everything) I still have the same error. Now I have a clean phone with no media and I just can't connect it to my computer to transfer any file. I don't have root anymore and I don't know what else can I do to solve this problem.

    Any help will be welcome because I'm a little desperate.
    08-21-2014 08:46 AM
  2. dpham00's Avatar
    Are you using the usb cable that came with the phone? If not, try that. Also, have you tried another pc?

    Sent from my Verizon Samsung Galaxy Note 3
    08-21-2014 08:51 AM
  3. Golfdriver97's Avatar
    Did you make a Nandroid before installing Xposed that you could go back to?
    08-21-2014 08:53 AM

Similar Threads

  1. Medium level best android programming book
    By Daniele Comi in forum Software Development and Hacking
    Replies: 4
    Last Post: 09-16-2014, 10:26 AM
  2. Android Wear development
    By Daniele Comi in forum Android Wear
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2014, 11:15 PM
  3. How is the Android L Nexus 4?
    By Daniele Comi in forum Android 5.0 Lollipop
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2014, 08:22 AM
  4. Why aren't some apps working on the Android L Development?
    By Daniele Comi in forum Android 5.0 Lollipop
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2014, 08:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD