1. AC Question's Avatar
    hi guys! ive had this with every android device ive had, starting with the motorola xt 910. then the xt925, then the samsung gs3, and now the samsung gs5, and im finally fed up and would love to chat to someone who has fixed this issue. it works on my blackberrys, and my iphones ive had. just my android devices.

    I use a very eccentric smiley that looks like this--> ^-^

    now when i send a text, it only shows the hyphen, rather than showing the exponent symbols beside them, on the recievers phone, however, i see the full face on mine. anyone know why i cant send power symbols? its weird, because it works on facebook apps, and twitter, but not on my text service.
    08-26-2014 05:26 PM
  2. UJ95x's Avatar
    Welcome to AC
    So it is not showing on their side or on yours?
    Are you using the stock messaging app?

    Sent from my Galaxy S4 running SlimKat 4.4.4
    08-26-2014 06:31 PM
  3. belodion's Avatar
    ^-^....just thought I'd try sending it.

    Edit...and it worked. Hope it's not copyright. I think I'll stick to ☺, it's much quicker.☺

    Posted via Android Central App
    08-26-2014 06:47 PM
  4. nightwolf 06's Avatar
    correct. i am using the stock messenger app, and it is not showing up on theres. some people dont receive them at all, and others receive lines.

    ^.^ = . or |.|
    08-29-2014 09:13 AM
  5. nightwolf 06's Avatar
    ^-^....just thought I'd try sending it.

    Edit...and it worked. Hope it's not copyright. I think I'll stick to ☺, it's much quicker.☺

    Posted via Android Central App
    thanks for the help?
    08-29-2014 09:13 AM
  6. nightwolf 06's Avatar
    Alright so the assistance has grown a little stale in this post, so if anyone could help out, i would be much appreciative.
    09-05-2014 02:01 PM
  7. nightwolf 06's Avatar
    as expected. this forum is useless. looks like i have to try yet another one to get my answers.
    09-09-2014 10:29 AM

Similar Threads

  1. I don't want to receive text messages in my email
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2014, 06:08 PM
  2. got update. 4.4.3 on HTC one M7
    By azzeemm20 in forum HTC One Series
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2014, 06:05 PM
  3. APK file "app not installed" error message EVERY TIME
    By Moltres_rider in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2014, 06:03 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-26-2014, 04:48 PM
  5. No thumbnails on some camera upload files
    By 19Stone in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 08-26-2014, 03:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD