1. AC Question's Avatar
    Hi everybody,
    I've been searching a lot about a solution for the problem i wrote in the post topic.
    The ones who know and faced this problem know very well what i'm talking about.
    I finally come to a conclusion and tested the solution.
    I had the chance to flash different ROM several time with different computers and i solved the problem 1 year ago without actually noticing.

    I don't want to write too much so here's my conclusion:
    Flashing the ROM using a USB 1.0 port cause the device to set the charge power to a very low value --> problem noticeable
    and here's my solution:
    I used the USB 3.0 port on my laptop to flash the exact same ROM into the device and the problem was gone.

    Hope this can help you all lover of the SGN.
    BYE
    08-26-2014 05:44 PM
  2. UJ95x's Avatar
    Thanks for sharing the solution!
    I've had it show as charging when unplugged, but only once or twice. Didn't do anything, but it just went away after a couple of hours.

    Sent from my Galaxy S4 running SlimKat 4.4.4
    08-26-2014 06:05 PM

Similar Threads

  1. Galaxy S5 Lost 4G LTE
    By marcofinna in forum Samsung Galaxy S5 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 09-12-2014, 12:10 AM
  2. Buying a Nexus 5 - 16 or 32GB?
    By AverageNinja in forum General Help and How To
    Replies: 8
    Last Post: 08-31-2014, 11:50 AM
  3. Samsung Galaxy 3 sending in for repairs
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 08-26-2014, 08:24 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-26-2014, 06:12 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 08-26-2014, 04:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD