1. AC Question's Avatar
    Since the M8 update, anytime I press play on a video on Twitter, it appears to load and then the video screen goes black. Anyone else have a similar problem or can offer any solutions?
    08-28-2014 10:04 PM
  2. Golfdriver97's Avatar
    Have you tried clearing the cache for Twitter? Did you get an update recently?
    08-28-2014 11:05 PM
  3. JimmyJohn1247's Avatar
    I'm having the same problem after getting the new update 4.4.4. I've been looking around, but I can't find any solutions. I tried clearing the cache and uninstalling the Twitter app, but the videos still don't work. Does anyone have any other solutions?
    09-20-2014 09:19 PM
  4. Shaun Knott's Avatar
    I'm having a similar issue, in this case, when I go to shoot a video or upload to Twitter app i press the video camera button and it reverts to the camera - likewise when I share a vídeo from my vídeo library to Twitter it says it can not include image, which shows you it online accepts posting of images.

    Any thoughts much appreciated?
    03-23-2016 09:18 AM

Similar Threads

  1. only mobilnk GSM Network is working
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-2015, 01:54 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-06-2015, 11:15 PM
  3. Wifi works on laptops but NOT on 2 Android phones
    By josephc41976 in forum Moto G (2013)
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2014, 08:43 PM
  4. My Galaxy S3 won't let me enter text?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2014, 07:36 PM
  5. Will Unlocked T mobile Samsung Galaxy S5 work in Canada?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2014, 12:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD