1. AC Question's Avatar
    My t-mobile internet service on my S4 has suddenly stopped working. I still have full bars and the little H+ symbol and I'm in a location where its been working perfectly for the past few months. I've tried rebooting the phone and switching to another network then back to t-mobile but nothing has worked. Is there any thing else I could try or should I contact t-mobile?
    08-29-2014 02:19 PM
  2. SpookDroid's Avatar
    Does anyone else with T-Mo in your area have data? If not, it might be a T-Mo issue. And by the sound of it, it looks like it is just a network issue.
    08-29-2014 02:25 PM
  3. tb865's Avatar
    Someone in the same house has the exact same contract and their internet is working fine.

    Its also worth noting this started in a different area a couple of hours away and hasn't changed since I got home.
    08-29-2014 02:29 PM
  4. SpookDroid's Avatar
    I'd try removing the SIM and reinserting, but if that doesn't help, just call T-Mo.
    08-29-2014 02:32 PM
  5. tb865's Avatar
    No change, I'll call them and see what's up.
    Thanks for the advice
    08-29-2014 02:38 PM
  6. SpookDroid's Avatar
    If they can't sort it out, come back here, we'll try to figure it out. Just a quick question. You are able to make calls and get messages, right?
    08-29-2014 02:55 PM

Similar Threads

  1. Just replaced the screen assembly, but it's still black
    By brentonbrenton in forum Google Nexus 5
    Replies: 7
    Last Post: 09-06-2014, 02:03 AM
  2. no imei
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-29-2014, 02:49 PM
  3. S3 signal help
    By allysisa in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2014, 06:07 AM
  4. about internet or wifi
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2014, 11:25 PM
  5. Wifi works on laptops but NOT on 2 Android phones
    By josephc41976 in forum Moto G (2013)
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2014, 08:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD