1. AC Question's Avatar
    Hi

    a link on a website that openedgmail and prepopulated the TO: field with website owners email address now prepopulates with 'null'. The site link works fine on different mobiles and my laptop so guessing its my phone, any ideas, anyone, please
    Thanks
    J
    08-31-2014 10:10 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    You can try clearing the cache for gmail in Settings>Application Manager>swipe over to all apps>scroll down to Gmail. Click clear cache.
    08-31-2014 10:14 AM
  3. jonnyR's Avatar
    Hi, I initialy thought the problem was after I installed google+ photo back up and so went on the g+ forum, then gmail forum, both to no avail. Did a factory reset yesterday and wiped cache and just tried as you posted. Still the same, My laptop shows a code error, I think, but I have no idea as to whats wrong, if its any help code shows:
    <textarea style="width: 986px;" aria-haspopup="true" rows="1" id=":mo" class="vO" name="to" spellcheck="false" autocomplete="false" autocapitalize="off" autocorrect="off" tabindex="1" dir="ltr" aria-label="To"></textarea>

    there are also 16 pages of code to go with it if anyone is interested.
    I dont understand what has changed, i have only added g+ and maybe facebook with messenger, but I tried the weblink before re installing the apps and it still doesnt work, now I am reading of s3 system upgrade and wonder if thats the prob but a mate has s4 and it works perfectly
    J
    08-31-2014 11:18 AM
  4. Golfdriver97's Avatar
    As of right now I'm not sure what else to suggest.
    08-31-2014 03:25 PM
  5. jonnyR's Avatar
    Ok, thanks for your time, I am reading issues regarding flash player and the 4.3 update but cannot find anyone with similar problems to mine. The code does not mean much to me?
    thanks
    J
    08-31-2014 04:45 PM
  6. belodion's Avatar
    Hows about Uninstall Updates in the Gmail app?

    Posted via Android Central App
    08-31-2014 05:14 PM

Similar Threads

  1. Flash player on Samsung GT-P5200 tablet
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-2015, 02:00 AM
  2. Galaxy S3 wii password problem
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2014, 07:22 PM
  3. SAMSUNG S3 GT-I9300 doesnt start up
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 08-31-2014, 03:22 PM
  4. Note 2 stuck on samsung galaxy not 2 gt-n7100 screen
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2014, 07:05 AM
  5. samsung S3 mini digitizer change
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2014, 05:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD