1. AC Question's Avatar
    After I upgraded to Moto X 4.4.4. my Assist stopped working correctly on outgoing texts while driving. My incoming texts are still announced and read, but in the past after I have spoken a text, it was read back to me and was followed by the verbal "Do you want to send it?" prompt. Worked like a charm in 4.4.2. Now it does not read the outgoing text back to me and although the written words "do you want to send it?" are still there and if I say "send it" it does, but no verbal prompt as in the past. Since the whole point is not having to look at the phone this is a big disappointment. Glitch? Bug? Any suggestions?
    09-02-2014 08:55 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    Have you tried a cache clear in recovery? That might help.
    09-02-2014 09:11 AM
  3. debbiejahnke@gmail.com's Avatar
    Thank you for answering. I did clear the cache but no dice. Weird. Incoming text work exactly as they should. Only the outgoing. Guess it's an annoyance I'll have to live with.
    09-02-2014 04:09 PM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 09-02-2014, 07:56 AM
  2. Moto E Internal Memory Query
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2014, 02:14 AM
  3. Moto E Internal Memory Query
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2014, 02:13 AM
  4. Moto E Internal Memory Query
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2014, 02:13 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD