1. AC Question's Avatar
    I have a Galaxy S5 (SM-900F) and I cannot connect to the Bell LTE network, only get H/H+ signal. I have updated the APN settings but still cannot get it to work. Is there anyway to get it to work.
    10-08-2014 11:06 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Did you get your S5 directly from Bell, or did you get it elsewhere? If it's not from Bell, then you need to make sure the phone you have uses the same LTE bands that Bell uses. According to GSMArena.com, your S5 model uses these bands for LTE: 800 / 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600. According to this Wikipedia article, Bell in Canada uses bands 700, 1700, and 2600. The only compatibility is with the 2600 band, but it sounds like it's only available in certain parts of Canada. Call up Bell and ask them which LTE bands are used in your area.
    10-08-2014 11:19 PM

Similar Threads

  1. Advantage to a "pure" GPE edition phone vs a converted to GPE phone?
    By burt64 in forum Google Play edition HTC One M8
    Replies: 12
    Last Post: 11-20-2014, 11:41 AM
  2. Keeps failing to update, "deb" vs. "flo"
    By lordbah in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 4
    Last Post: 10-12-2014, 03:25 PM
  3. How can I delete previously visited websites?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2014, 10:59 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-08-2014, 10:44 PM
  5. Why are my longer messages doing this (1/2)(1/2)(1/2)Message?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2014, 10:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD