1. AC Question's Avatar
    Let me start by saying that I have looked at other threads, but none address my issue. I have the d6633 model which should work with T-Mobile in the USA. To connect to the internet (attempt to), I went to settings, wireless & networks and clicked on the internet settings button. It installed and then I had an APN called T-Mobile Data show up in the Access Point Names button. Look on my phone and the bars say I have LTE. I go to use the internet or send a message and I can't I have no Idea why. Can anyone help?
    10-09-2014 08:00 PM
  2. Joey7318132's Avatar
    Did you ever get this solved?
    Make sure the APN is correct, also the MMSC
    Once entered exit, then go back to settings and press "more" under wireless&networks
    Then at the bottom download music and Internet settings
    Tmobile should be an option on the little window that pops up, click it and let it download
    Viola
    10-13-2014 10:38 AM

Similar Threads

  1. How good/bad is Verizon with Note?
    By larrygeary in forum Verizon Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 4
    Last Post: 10-12-2014, 12:48 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 10-09-2014, 07:22 PM
  3. Whys isn't my tablet letting me do anything with Google?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2014, 07:20 PM
  4. How do I acess my Skygo account and watch tv on my Asus C300?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-09-2014, 06:51 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 10-09-2014, 04:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD