1. ne0pandemik's Avatar
    So i recently got a hand-me-down Nexus 4G. It was working great until Saturday. It won't connect to my computer, and it isn't showing that it's charging, but the battery life has been raising VERY Slowly. i've done the soft reset and nothing is damaged. what should I do?
    10-27-2014 03:45 PM
  2. srkmagnus's Avatar
    So i recently got a hand-me-down Nexus 4G. It was working great until Saturday. It won't connect to my computer, and it isn't showing that it's charging, but the battery life has been raising VERY Slowly. i've done the soft reset and nothing is damaged. what should I do?
    Did you recently install anything that may have attributed to this issue? I'd suggest a factory reset if you did, but don't know what was installed, then see if the problem continues.

    If it does, then it's likely an issue with the battery for the charging aspect. Regarding connectivity with the computer, you might need to make sure the appropriate drivers are installed/updated on the PC. Let us know if you reset and if that helps.
    10-27-2014 03:53 PM

Similar Threads

  1. My Autocorrect is all screwed up!!!
    By Moltres_rider in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 4
    Last Post: 10-29-2014, 05:59 AM
  2. Finding my posts
    By Marioclement23 in forum General Help and How To
    Replies: 3
    Last Post: 10-28-2014, 05:44 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 10-27-2014, 04:10 PM
  4. How do I get my Flash CS6 test APKs to play background music?
    By davenation in forum Android 4.4 KitKat
    Replies: 0
    Last Post: 10-27-2014, 03:15 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 10-27-2014, 01:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD