1. AC Question's Avatar
    The message I have is that the wifi signal is good, but whenever I try any kind of connection e.g. the web or Gmail I receive a message to try reconnecting. In 'Settings' I get the words: 'Authentication problem'.
    11-01-2014 01:47 PM
  2. Rukbat's Avatar
    You're connecting to a wifi signal that requires a password - it's either the wrong password (or you spelled it wrong, or you're using the wrong case) or there's something wrong with the router you're connecting to.

    All routers come with a default name - like Linksys routers all show an internet connection named linksys. You could be trying to connect to a neighbor's signal that has the same name as yours - but the password is different.

    Try connecting to a public wifi hotspot, or to a friend's wifi (with permission, of course - and you may need the password). If that works, the fault is almost definitely not with the phone. If it doesn't, your phone's firmware may be corrupted. (A reflash would fix that.)
    11-01-2014 02:55 PM

Similar Threads

  1. What happened to my SD card?
    By SCUDHunter in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-2014, 03:02 PM
  2. How to move music from Sony Xperia Z1 to the SD card?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-2014, 02:58 PM
  3. The Future looks bright for Moto and Droid owners
    By Firedogee in forum Motorola Droid Turbo
    Replies: 7
    Last Post: 11-01-2014, 02:48 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 11-01-2014, 02:19 PM
  5. How do u delete a photo from the gallery?!?!?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-01-2014, 01:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD