1. hydromielvs's Avatar
    Hello guys, I would be really, really grateful if you could help me with this one.

    I have Huawei Ascend G300. It was working really bad and slow lately (I did factory reset, didn't help) so I installed custom ROM - CyanogenMod 10.2, JB 4.3. The installation went smoothly, the phone was working fine after that, I installed all the apps.

    But after a couple of hours, the phone just turned off. Just like that. And now it seems to be "dead". Now I can't turn it on and it doesn't recognize when I plug in the charger.

    Any suggestions on how to make it work again?

    Thank you very much
    12-04-2014 02:29 AM
  2. Rukbat's Avatar
    Sounds as if the battery was nearing the end of its life, and has now decided to die. It's almost 3 years old. The way most people use their batteries, that's about twice as long as they last.
    12-05-2014 12:13 AM

Similar Threads

  1. Google calendar sync problems
    By Jim21043 in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 3
    Last Post: 12-04-2014, 08:42 AM
  2. Dialler problem
    By ginayashere in forum OnePlus One
    Replies: 2
    Last Post: 12-04-2014, 05:27 AM
  3. s3 software problems
    By boytom in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2014, 04:32 PM
  4. Android problems HTC One 8
    By mabuset in forum HTC One M8
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2014, 04:01 PM
  5. Problems with staying connected to WiFi?
    By KittyRIOT in forum LG G3
    Replies: 3
    Last Post: 12-03-2014, 06:29 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD