1. brandonsmash's Avatar
    This is on a rooted Galaxy S4 with a fresh (<5 days old) factory data reset. I've installed minimal apps since then.

    I've seen this documented elsewhere but have yet to find a solution. Basically, all media on 4.4.2 gets stuck in "pause." BeyondPod Pro, YouTube, Pandora, Shuttle+. . . everything. If I press "play" I get audio or playback for less than a second -- just an instant bit of playback -- and the media automatically pauses immediately. No matter how many times I press "play," it won't play. It's like watching a movie by flipping through frames one at a time.

    I'm at my wit's end on this one. This is a crushing bug and I have no idea what's causing it. This seems to be relatively recent, though, as my phone worked fine for months before this appeared but now even a factory reset seems to have not cured the problem (or an app is causing interference somehow).

    If I restart the phone things work again. Everything might work correctly for several hours or a couple days, but at some point I'll pick up the phone and try to play a podcast or music and I find that I have to restart again.

    Any help would be greatly appreciated.
    12-30-2014 08:56 AM

Similar Threads

  1. Moto Notifications and Hangouts Issue.
    By fredhoffmann3 in forum Moto X (2014)
    Replies: 9
    Last Post: 01-02-2015, 06:12 PM
  2. Alarm stopped and Quiet Mode won't end
    By babracmmm in forum LG G3
    Replies: 2
    Last Post: 12-30-2014, 02:47 PM
  3. i cant receive SMS and calls
    By Iron Clark Lagsac in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-30-2014, 01:47 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-30-2014, 09:37 AM
  5. What happened to all the live wallpapers
    By rootinghelp in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 12-30-2014, 09:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD