1. AC Question's Avatar
    I have an ATT Galaxy S4. Last night I started having isues for no apparent reaon. (wasn't downloading or flashing or customizing, just sitting on table. I picked phone up to message someone and noticed my stock messaging app missing, but had just used it 30 min prior. So I do a reboot once reboot my phone didn't have any service to make or receive calls, so I reboot again. Now when my phone boots it shows the samsung logo then to Att logo like always before completely finishing boot up process. However it doesn't go past the ATT logo!! It just stays stuck there. SOOO, I do a full wipe and odin rooted stock firmware. Everything is successfull on flashing firmware but still have same issue. I have removed battery, battery and sim, wiped, reinstalled again, and nothing. Now I might mention as well before all this my phone also started doinf weird stuff like when receiving message, Malwarebytes app would tell me not to open messages from known recipients saying message was malware. I ran CCleaner app to clean up and close some processes and temp files,. It has been a while since I ave really done anything as far as flashing or customizing my phone so I have forgotten a few things, but this has really started to get at me. Anyone's assitance/input would be greatly appreciated. phone info is ATT Galaxy S4 (rooted) KOT49H.I337 UCUFNC1
    01-29-2015 10:09 PM
  2. Golfdriver97's Avatar
    Welcome to the forums. It's possible a second flashing might help. I am honestly not sure what to suggest to do after that though.
    01-29-2015 10:47 PM
  3. DolevG's Avatar
    I have an ATT Galaxy S4. Last night I started having isues for no apparent reaon. (wasn't downloading or flashing or customizing, just sitting on table. I picked phone up to message someone and noticed my stock messaging app missing, but had just used it 30 min prior. So I do a reboot once reboot my phone didn't have any service to make or receive calls, so I reboot again. Now when my phone boots it shows the samsung logo then to Att logo like always before completely finishing boot up process. However it doesn't go past the ATT logo!! It just stays stuck there. SOOO, I do a full wipe and odin rooted stock firmware. Everything is successfull on flashing firmware but still have same issue. I have removed battery, battery and sim, wiped, reinstalled again, and nothing. Now I might mention as well before all this my phone also started doinf weird stuff like when receiving message, Malwarebytes app would tell me not to open messages from known recipients saying message was malware. I ran CCleaner app to clean up and close some processes and temp files,. It has been a while since I ave really done anything as far as flashing or customizing my phone so I have forgotten a few things, but this has really started to get at me. Anyone's assitance/input would be greatly appreciated. phone info is ATT Galaxy S4 (rooted) KOT49H.I337 UCUFNC1
    If you are still having issues, try this:

    1. Flash CWM onto your phone.
    2. Put an external sd card into another device you can link to a computer.
    3. Download a custom touchwiz rom onto that external sd card.
    4. Put that same sd card into your S4.
    5. Boot into cwm recovery.
    6. Select install zip.
    7. Select install from external sd card 1.
    8. Install the .zip file.
    9. Reboot your phone.
    10. It might seem like it gets stuck on the at&t logo when you do this, but you have to wait about 5 minutes.
    Good luck!

    EDIT: If you don't know where to find any of this, just google it. You can find it all in less than 15 minutes.
    01-31-2015 08:13 PM

Similar Threads

  1. Why won't my Google Play store download any games?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-13-2017, 01:57 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 02-16-2015, 09:54 AM
  3. ZTE Speed not a HD capable phone?
    By Poltergeist93 in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-29-2015, 11:03 PM
  4. How can I get my New Tab S 10.5 working?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2015, 10:07 PM
  5. Why isn't my backed up data no longer present after reset?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2015, 10:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD