1. AC Question's Avatar
    So around yesterday or so i received the lollipop update and until then everything was fine. But after i updated it my calls and messages work fine but my mobile data does not work.. There is an exclamation mark on the top right hand corner of my screen next to the cellular range symbol.
    These are the steps i have already taken
    Restarted it.
    Wiped my cache partition.
    Performed a factory reset.
    Contacted my Network provider for correct APN settings and entered the APN settings.

    But all this hasn't seemed to help.
    01-31-2015 10:21 PM
  2. Golfdriver97's Avatar
    Welcome to the forums. The exclamation point means you aren't connected to Google servers. But you don't have any internet service?
    01-31-2015 10:41 PM
  3. Vikrant Vivek's Avatar
    No, I can use internet through wifi..
    01-31-2015 10:54 PM
  4. Golfdriver97's Avatar
    Welcome to the forums. I am not sure what to suggest. Seems strange that there is no internet through the cell services.

    From an AOSP M8
    01-31-2015 11:52 PM
  5. belodion's Avatar
    Toggling Mobile Data sometimes helps, also Airplane Mode.

    Posted via the Android Central App
    02-01-2015 04:37 AM
  6. Denise Belcher's Avatar
    Hi, I have had the same problem. When you pull the screen curtain down there is a small box with 3 squares next to settings At thevtop right handside. Press that then switch off sync. My mobile data came on as soon as I switched it off. Sorry my terminology is not great but hope it works 😊
    belodion likes this.
    02-16-2015 02:54 AM
  7. anasofab's Avatar
    So around yesterday or so i received the lollipop update and until then everything was fine. But after i updated it my calls and messages work fine but my mobile data does not work.. There is an exclamation mark on the top right hand corner of my screen next to the cellular range symbol.
    These are the steps i have already taken
    Restarted it.
    Wiped my cache partition.
    Performed a factory reset.
    Contacted my Network provider for correct APN settings and entered the APN settings.

    But all this hasn't seemed to help.
    04-13-2015 11:54 PM
  8. Sriram Rathnakumar's Avatar
    i really didnt get what u r saying... can u plss be little more clear?? i want to access my mobile data badly.. Please...
    04-27-2015 10:55 PM
  9. tkoeppen's Avatar
    Found this in a Motorola forum.

    Go to Settings...More...Cellular networks...Access Point Names.
    (In my case I have T-Mobile your carrier may be different)
    Make sure T-Mobile US 260 LTE. is selected
    Tap the words T-Mobile US 260 LTE. this will allow you to edit the settings
    Change the default APN Protocols to IPv6 /IPv4
    bdlmotox likes this.
    06-18-2015 05:31 PM
  10. Craig Lee2's Avatar
    Same problem here with a Moto X first generation on T-Mobile.

    No data connection. Been on tech support with both Motorola and T-Mobile. Cleared Cashes, Reset phone, set APNs manually, Tried all the available access points, they event took remote control of the phone and tried to fix it themselves. Both Motorola and T-Mobile have been very helpful but no fix yet.

    I WOULD STRONGLY SUGGEST NOT UPDATING TO LOLLIPOP AT THIS TIME!

    3 days with no data connection...
    06-23-2015 09:38 AM
  11. Craig Lee2's Avatar
    Just an update, I got this working finally. My wife found a post with an answer somewhere online.

    Settings > More > Cellular Networks > Access Point Names > T-Mobile US 260 LTE > APN protocol

    Set APN Protocol to IPv4/IPv6

    Data connection came on right away.

    Glad it worked, Motorola wanted me to pay $100 for a replacement phone!
    06-29-2015 08:49 AM
  12. darkNiGHTS's Avatar
    Yup, this is it! Moto was going to send me a new phone for free, but my phone is in perfect condition so it was nice not to be phoneless for a couple weeks.
    07-12-2015 06:37 PM
  13. Rob Taylor3's Avatar
    This happened to me. Turned out it had defaulted to the wrong APN. Go to mobile data>access points and check the right one is selected. Still getting an explanation point tho, but data is working. May ask the network to resend the configuration.
    08-11-2015 02:43 PM

Similar Threads

  1. Why can't I see my friend's videos through FB app?
    By moarun in forum Android Apps
    Replies: 4
    Last Post: 02-12-2016, 10:31 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-07-2015, 11:14 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-31-2015, 10:21 PM
  4. How do I remove blank home screens from my Galaxy Centura?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2015, 09:37 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-31-2015, 09:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD