1. lucassmaddox18's Avatar
    Hello, a couple days ago I installed a custom ROM (Prime HD) on my Sony Ericsson xperia x8, and it works great, everything works except I have one issue: the 3g signal. My 2g signal works fine, but when I change the network preferences to 3g there is no signal. I went back to stock rom and the signal is fine, but installed it again and it wont work still. Any help please? Thanks

    Android version: 2.3.7
    Model number: x8
    Baseband version: M76XX-TSNCJOLYM-53404015
    Kernel version: 2.6.29
    Mod version: PrimeHD
    Build number: 9.0
    04-06-2015 10:12 PM
  2. itguyjax8430's Avatar
    Hello, a couple days ago I installed a custom ROM (Prime HD) on my Sony Ericsson xperia x8, and it works great, everything works except I have one issue: the 3g signal. My 2g signal works fine, but when I change the network preferences to 3g there is no signal. I went back to stock rom and the signal is fine, but installed it again and it wont work still. Any help please? Thanks

    Android version: 2.3.7
    Model number: x8
    Baseband version: M76XX-TSNCJOLYM-53404015
    Kernel version: 2.6.29
    Mod version: PrimeHD
    Build number: 9.0
    Welcome to Android Central!

    I would go to your carriers website and get the correct APN settings for the phone. That is probably your issue.
    04-08-2015 03:00 PM
  3. lucassmaddox18's Avatar
    Hi, thanks for answering. I went to my carriers website, and other websites, to check my apn and I followed their steps but none work, either no signal or it goes to 2g automatically... Any other solutions? Thank you
    04-09-2015 03:29 AM
  4. itguyjax8430's Avatar
    Hi, thanks for answering. I went to my carriers website, and other websites, to check my apn and I followed their steps but none work, either no signal or it goes to 2g automatically... Any other solutions? Thank you
    The APN was what I thought it would be. What is your mobile network connection set it?
    04-09-2015 09:49 AM

Similar Threads

  1. lg tribute camera replay photos don't work
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-2015, 12:14 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 06-01-2015, 10:31 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-08-2015, 09:30 AM
  4. Why doesn't my speak to text work?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-2015, 09:28 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 04-07-2015, 02:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD