1. gabe2803's Avatar
    I own an M8 TV Box, it was working perfectly but one day I turned on TVMC(It's a mod of xbmc) and my speakers started crackling and I lost picture.

    TVMC never gave me any problems before, I'm not sure if it is TVMCs fault.

    My Android box works with a bigger and newer TV that I have.
    Also, my box is able to display picture on the old TV at HDMI 576p - this is way too low of a quality - I don't know what could have happened it worked fine on 720p before, but now my TV just says "No Signal"

    I've tried changing cables, Can't change port as there is only one, tried messing with the settings - but I ran out of ideas.

    Can anybody help me please?
    Thank you for any help.
    04-24-2015 12:35 PM
  2. Rukbat's Avatar
    If it works with other TVa, but not with one TV, it's most likely that TV that's bad. It sounds as if it can't sync to 720p, so some component(s) must have gone bad.
    04-24-2015 06:10 PM
  3. gabe2803's Avatar
    But it used to work before just fine, and now it won't play 720p
    Ohh and also , I forgot to say that the TV plays Xbox just fine on HDMI, so I'm thinking it could be the box
    04-25-2015 02:59 AM
  4. gabe2803's Avatar
    So does anybody have any suggestions?
    05-01-2015 10:01 AM
  5. Marshall MacKinnon's Avatar
    Hi there, i have just got the M8 box, got it set up although i'm not very savvy at these things, one problem i have that i cant seem to fix with the setting is that the picture is not centred in the screen, seems to show mostly the left and top of the picture, as i say that i cant fix in the box settings or with the television settings!! Can you help Please????
    06-28-2015 05:27 PM
  6. gabe2803's Avatar
    Hi there, i have just got the M8 box, got it set up although i'm not very savvy at these things, one problem i have that i cant seem to fix with the setting is that the picture is not centred in the screen, seems to show mostly the left and top of the picture, as i say that i cant fix in the box settings or with the television settings!! Can you help Please????
    Sorry for the late reply. Yeah I had this problem too. I installed fineless Rom(im sure you can find it on this forum or on freaktabs )
    And i also installed the resolution patch that comes with it.

    Did you try resetting the box? The current original rom has issues with resolution changing - it requires a restart

    Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    08-31-2015 12:53 PM

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 04-24-2015, 01:45 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 04-24-2015, 12:53 PM
  3. How do I deactivate the begin play on connect feature in Moto E?
    By Arvind Shrivastava in forum Moto E (2014)
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2015, 12:23 PM
  4. How do I stop all pop up ads on my Android 5.0.2?
    By AC Question in forum Android 5.0 Lollipop
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2015, 12:17 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 04-24-2015, 12:07 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD