1. AC Question's Avatar
    Happened after last firmware update. Have uninstalled Calendar but on reinstallation the same problem occurs. Have also cleared the storage data as previously suggested
    04-26-2015 03:21 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Have you asked this question before? If so, please consider registering on the forum so that you can continue the discussion within the same thread you started. It makes it easier to track what you've tried and what people have suggested.

    Try wiping the cache partition, if you haven't already: http://support.t-mobile.com/docs/DOC-5744
  3. B. Diddy's Avatar
    Have you asked this question before? If so, please consider registering on the forum so that you can continue the discussion within the same thread you started. It makes it easier to track what you've tried and what people have suggested.

    Try wiping the cache partition, if you haven't already: http://support.t-mobile.com/docs/DOC-5744
    04-27-2015 01:53 AM
  4. Sylvain07's Avatar
    Thanks. Cleaned the cache and it was all solved
    B. Diddy likes this.
    04-27-2015 03:55 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-27-2015, 03:11 AM
  2. Why apps or play store not starting?
    By kallen2143 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-2015, 03:01 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-26-2015, 05:46 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 04-26-2015, 01:51 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 04-26-2015, 01:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD