1. AC Question's Avatar
    After kingo root downloaded the requisite dependency files it kept on saying waiting for device it has been like this for nearly 2 hours what should i do

    1)Take it out and flash the originall hudl rom

    2)take it out and reroot

    3)wait
    04-26-2015 10:22 AM
  2. Rukbat's Avatar
    Did you install the driver for the phone on the computer before you ran Kingo? If you didn't, unplug the phone, install the driver, rerun Kingo and plug the phone in.

    If you did, wait a few hours (it may actually be trying to download the correct exploit for that phone). If that doesn't work, you can try unplugging the phone, then plugging it back in.
    04-26-2015 05:00 PM
  3. liljr's Avatar
    I am in the same boat as the OP. Kingo is stuck "waiting for device" at 97%; however, the phone (N4) has rebooted itself and appears to be running perfectly normally. Any suggestions?

    Edit: A root check tells me the phone hasn't been rooted yet. Guess I'll wait a while.
    tarun the great likes this.
    06-14-2015 04:11 PM

Similar Threads

  1. Network issues on the Galaxy S6
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-26-2015, 07:41 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 04-26-2015, 06:06 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-26-2015, 10:36 AM
  4. Google Play Services On Kindle Fire Hd 7
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2015, 09:37 AM
  5. S6-- how do I write on the back of my photos?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2015, 09:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD