1. extraclass's Avatar
    This is what I see! It is a couple hundred lines long. I posted the first few lines here! Only with Firefox, Not with Chrome!

    Galaxy S6
    S6 Edge
    Google I/O
    Note 4
    LG G4
    ASUS ZenFone 2
    HTC One M9
    Android Auto
    Android Wear
    Wallpapers

    extraclass
    Settings

    Settings
    Private Messages
    Subscribed Threads
    Edit Signature
    Edit Avatar
    Edit Profile
    General Settings
    Friends & Contacts
    Mark Forums Read

    29 New

    2 Unread Private Messages
    9 New Likes Received
    18 New Thanks Received
    0 New Quoted Posts
    05-19-2015 04:21 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Mobile or desktop Firefox?
    05-19-2015 05:57 PM
  3. extraclass's Avatar
    Desktop Firefox! I also had a problem a while back that I could not go back a page. I even reloaded Firefox to no avail!
    05-20-2015 02:41 PM
  4. B. Diddy's Avatar
    First, is Firefox completely up to date? Second, have you tried clearing all cookies related to the AC site?

    You might also want to try disabling all Firefox extensions, at least temporarily.
    05-20-2015 07:03 PM
  5. extraclass's Avatar
    I deleted ALL cookies and turned off all extensions. I even re installed Firefox so it should be the latest! I have this problem on Android Central, the S4 and the Galaxy Tab 2 Forum. I do not have a problem on any other place visit on the web! It really does not make any sense to me!
    I wonder if there is not some setting in my AC profile that is not causing the problems I am having? I Do not have a problem on Windows Central and it looks like the same software!
    05-20-2015 10:50 PM
  6. extraclass's Avatar
    I think I found the culprit! It was an add-on ADD BLOCK PLUS! After I disabled the add-on I had to restart Firefox to get the correct results!

    I enabled and disabled it a couple times and restarted Foxfire to confirm my suspicions! I had disabled this before and it did not fix the problem so I am not certain this was the problem. Time will tell! Thanks to all that had suggestions to solve this problem!
    B. Diddy likes this.
    05-21-2015 09:33 PM

Similar Threads

  1. Screenshot Blurred when sending in a message
    By Jay128 in forum Samsung Galaxy S6 edge
    Replies: 6
    Last Post: 05-29-2015, 03:34 PM
  2. Why has my rubber tip pen stopped working on my Android phone?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2015, 06:06 PM
  3. How can I get floating messages working on my Samsung S view flip cover?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-2015, 04:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD