1. AC Question's Avatar
    I used to be able to listen to radio apps fine.

    For the past several months, they all don't work, and I can't figure out why. I can download the apps, they look like they're fine, I have WiFi or 4G connected or both, but when I click the "play" button on the apps, it will load for maybe a split second and then not do anything. Typically, apps will show a small "refreshing" circular arrow symbol for the quickest moment, and then it just turns back into a "play" button. No matter how many times I click, it doesn't work.

    Examples of apps this is happening on: Uforia, Univision Rado, CBN,

    I recall this happening in the past (maybe a year or two ago) but it would only last a few days, not months.

    I'm wondering if I'm an ***** and just have some setting turned off that's blocking some radio apps from working...?

    I have a Moto X, Android 4.4.4.
    07-05-2015 12:49 AM
  2. belodion's Avatar
    Welcome to AC.

    As a quick diagnostic, try Safe Mode.

    Posted via the Android Central App
    07-05-2015 05:53 AM

Similar Threads

  1. How To Delete Photos / Videos Off Phone But Not Off Google+?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2015, 10:59 AM
  2. Why has my phone messed up after a custom recovery install?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2015, 10:57 AM
  3. Why aren't files transferred from my PC showing on my Android?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2015, 10:23 AM
  4. Software update on galaxy s4
    By Taylor Aron in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 07-05-2015, 08:56 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-05-2015, 05:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD