1. AmorNecis's Avatar
    Hey all,

    I have a HBS 760 Headset and a PlayStation Vita. They used to get along fine, connect without a hitch and play audio well. Recently, when I tried to connect them, the audio was off. I tried again, and though it told me they connected, the headset just told me "call ended," and refused to play any audio from the Vita system, or even adjust the volume. The Vita insisted it was still connected, but the hardware volume buttons brought up a greyed out volume adjustment. Anyone having similar issues?

    Posted via the Android Central App
    08-30-2015 11:53 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! This is an Android forum, so you might not have a lot of luck finding answers for your Vita. Have you tried other forums for that device?
    08-31-2015 02:01 AM
  3. AmorNecis's Avatar
    I thought that I might get help because of the headphones...I think that's the root of the problem, since others work just fine.

    Posted via the Android Central App
    08-31-2015 12:30 PM
  4. B. Diddy's Avatar
    It might have to do with slightly different headphone jack configurations. Do you have a headset that does work on the Vita? Compare its plug side-by-side with the LG, and see if they're exactly the same. If one of the contact bands is a little off, that can cause significant incompatibility.
    08-31-2015 05:36 PM
  5. AmorNecis's Avatar
    They're bluetooth headphones, they don't have a jack. The same pair worked before, and when I tried to reconnect them lately they stopped working.

    Posted via the Android Central App
    09-06-2015 10:18 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-31-2015, 12:50 AM
  2. My phone has frozen up and I can't unlock my phone, how can I get into it?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2015, 12:41 AM
  3. Skype and sleep
    By bge1 in forum Samsung Galaxy Tab S 10.5
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2015, 11:46 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-30-2015, 11:18 PM
  5. Why am I unable to format and flash the stock rom with odin?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 08-30-2015, 10:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD