1. hollyoaks777's Avatar
    Have I got a bad battery? When I I reach 100% I turn it off leaving the power cable in and it goes down to 90%. So I leave the charger in takes 46 seconds to get it back to 100%. I then disconnect the cable and when I plug it back in it says 99% again this time takes 10 seconds to get to 100%. Is this normal? It's only 4 days out of the box! Do you think I should take it back running latest lollipop. And the best I have had for 100% to 99% is 43 minutes. Could someone try this for me please as I don't want to take it back and end up with a battery worse than this! And that's me not touching the phone at all no notifications nothing! Thank you in advance.

    Posted via the Android Central App
    09-05-2015 02:13 AM
  2. belodion's Avatar
    It may be a battery metering problem. First, try calibrating the battery. Tell us what that does.

    Posted via the Android Central App
    09-05-2015 04:09 AM
  3. Sergio Armenta's Avatar
    It may be a battery metering problem. First, try calibrating the battery. Tell us what that does.

    Posted via the Android Central App
    How do you actually calibrate the battery?
    09-05-2015 10:43 AM
  4. Mohamed Chmouri's Avatar
    Great thank you for informatiob
    09-05-2015 10:46 AM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-20-2017, 02:09 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-05-2015, 10:47 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-05-2015, 01:50 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-05-2015, 12:07 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-05-2015, 12:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD