1. AC Question's Avatar
    I have the galaxy s4 and ever since I updated to lollipop I've had video/audio lag. I've been told to do a factory reset and I did it. But now it's gone back to doing the same thing. What can I do?
    09-11-2015 11:23 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Where does this occur? YouTube? Playing locally saved video files? Netflix? All of the above?
    09-11-2015 05:33 PM
  3. Mouse4321's Avatar
    I have this same issue! Only started recently, no matter what I try to change in my settings to prevent lag, ANY video I watch online (YouTube, embedded video, Facebook, Netflix, etc.) does it. It starts, then almost immediately the picture freezes for two seconds while the audio continues, and then the video starts up again and it's out of sync for the whole video. So incredibly frustrating!
    09-12-2015 08:12 AM
  4. hanojrebreg's Avatar
    B. Diddy, yes it occurs on anything. Even when I'm scrolling through instagram and someone has posted a video, that lags.
    09-12-2015 09:46 AM
  5. hanojrebreg's Avatar
    I also changed my media player to NuPlayer, and I have tried wiping my cache. Nothing has helped.
    09-12-2015 09:47 AM
  6. B. Diddy's Avatar
    Any power saving options turned on? Also, see if the problem persists in Safe Mode: https://support.t-mobile.com/docs/DOC-11724
    09-13-2015 10:34 PM

Similar Threads

  1. Why do videos keep appearing in my gallery and reappears when I delete it?
    By Jennifer Mueller in forum General Help and How To
    Replies: 4
    Last Post: 09-16-2015, 08:49 AM
  2. How do I transfer music from Galaxy Tab S 8.4 to a flash drive?
    By AC Question in forum General Help and How To
    Replies: 3
    Last Post: 09-13-2015, 10:32 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-11-2015, 05:38 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-11-2015, 11:14 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-11-2015, 11:03 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD